ASTRO ZANIMLJIVOSTI

Što donosi Jupiter u Vagi

11.10.2016 u 13:42

Bionic
Reading

Planet sreće, uspjeha i ekspanzije Jupiter 9. je rujna iz Djevice prešao u Vagu, gdje će boraviti do 10. listopada 2017. Pogledajte kako će se Jupiterov prolazak Vagom odraziti na vas ovisno o vašem zodijačkom znaku!

Ovan

Tijekom ovog ciklusa možete uživati u blagodatima kroz brak, poslovna partnerstva, pregovore i ugovore. U idućih 12 mjeseci vjerojatno je da ćete sklopiti značajno partnerstvo ili poboljšati postojeći poslovni ili privatni odnos. Ovaj je tranzit pogodan i za sklapanje braka.

Bik

Pojačana vam je motivacija za radom i širenjem poslovnih projekata. Imat ćete više smisla za detalje i više strpljenja pri obavljanju monotonih poslova. Raste mogućnost da netko utjecajan zapazi vaše sposobnosti i da pronađete novi posao.

Blizanci

Do listopada 2017. izgledna je sreća na romantičnom planu, radost u odnosu s djecom te uspjesi u sportu, hobiju i kreativnom izražavanju. Pregovarat ćete uspješnije nego obično i bolje se osjećati u velikim društvima i među neznancima.

Rak

Tijekom ovoga ciklusa više ćete nego ranije uživati u udobnosti doma i s bližnjima. Mogli biste pronaći mnogo radosti i zadovoljstva u obiteljskim vezama. Izgledni su radovi po kući i okućnici ili kupoprodaja nekretnina.

Lak

Smiješi vam se uspjeh na polju obrazovanja i komunikacije. Imat ćete priliku uvećati znanja, unaprijediti vještine i steći nove kvalifikacije. Susjedi i rodbina mogu vam biti od velike pomoći na razne načine.

Djevica

Jupiter bi vam mogao donijeti materijalne dobitke. Bit ćete samouvjereniji u pogledu sposobnosti zarađivanja za život i općenito stjecanja imovine. Bitno je da vam stremljenja budu razumna i realna.


Vaga

Ovo je sretno i opušteno razdoblje. Jupiterov tranzit vašim znakom ulijeva vam optimizam i donosi poboljšanja u neposrednom okruženju. Mogli biste ostvariti prava koja su vam ranije bila uskraćena. Izgledno je i da ćete dobiti neku povlasticu.

Škorpion

Tijekom ovoga ciklusa postajete suosjećajniji i osjetljiviji. Bit ćete velikodušni i milosrdni prema bolesnima, osamljenima i siromašnima. Pogodno je vrijeme za brigu o životinjama i nabavku kućnog ljubimca.

Strijelac

Ovaj Jupiterov tranzit donosi vam poboljšane međuljudske odnose i sjajne izglede za proširenje društvene mreže. U ostvarivanju planova moći ćete se osloniti na prijatelje. Odlično ćete se snalaziti u timskom radu.

Jarac

Vaše će djelovanje biti izloženo oku javnosti. Povećani su izgledi za priznanja ili kritike, ovisno o zaslugama. Ako ste ranije uložili trud, on bi vam se idućih mjeseci trebao isplatiti. Kontakti s utjecajnim ljudima donijet će vam korist pod uvjetom da ne tražite previše.

Vodenjak

Rastu mogućnosti za putovanja, proširivanje vidika i upoznavanje ljudi i kultura različitih profila. Tijekom ovoga ciklusa vaša intelektualna znatiželja raste pa ćete se baciti na proučavanje tema koje su vas ranije samo golicale.

Ribe

Ovo je vrijeme povećanog razumijevanja i dubokih spoznaja. Vlastite i tuđe motivacije postat će vam jasnije. S nekim ćete razviti izuzetnu bliskost. Izgledan je uspjeh u dugoročnom planiranju prihoda i rashoda, raspolaganja imovinom i kupoprodajnih aktivnost.