ASTRO ZANIMLJIVOSTI

Što donose Venera i Mars u Vagi?

13.11.2015 u 09:54

Bionic
Reading

Dva brza planeta, Venera i Mars, sele se u Vagu, što će donijeti sreću Blizancima, Vodenjacima, Lavovima, Strijelcima i donekle samim Vagama

Nakon dugog boravka u Djevici, Venera je 8. studenog ušla u Vagu, u kojoj će se zadržati do 4. prosinca. Pod utjecajem Venere u Vagi, idućih tjedana pripadnici svih znakova pri ophođenju radije će koristiti šarm i susretljivost, nego silu i prijetnje. Ovo je također vrijeme u kojem ćemo svi biti u većoj mjeri umjetnički i estetski nastrojeni pa ćemo uljepšavati okoliš i baviti se stvaralaštvom.

U razdoblju naglašene Vage neskloni smo grubostima pa se i pri zahtijevanju i pri odbijanju služimo diplomacijom, nastojeći ne povrijediti drugu stranu. To će se odnositi na ljubavna osvajanja, ali i na druga područja komunikacije.

Pregovori miliji od nasilja

I Mars napušta Djevicu te 12. studenog ulazi u Vagu, kojom će se kretati do 3. siječnja. Ovaj planetarni utjecaj omogućuje nam da sagledamo situaciju s više strana te da spremnije pregovaramo i popuštamo. Umjesto gole sile, izazivanja i inaćenja, radije ćemo pokušati postići kompromis, makar pritom ne bili sasvim iskreni.

Iako Venera i Mars u Vagi pojačavaju druželjubivost i suradnju, ponekad navode ljude da se hladno distanciraju od onih koji ih uznemiruju. Druga se opasnost krije u nedovoljno jasnom izražavanju stavova, što može dovesti do nesporazuma i pogrešnog tumačenja odbijanja kao prihvaćanja.