U PULSKOJ ARENI

Stjepan Hauser najavljuje veliki koncert 2Cellos

13.06.2013 u 17:01

Bionic
Reading

Počeli smo odbrojavanje do velikog i dugo očekivanog spektakla 2CELLOS u Puli koji će se održati u prekrasnoj Areni 3. srpnja u 21 sat! Sutra nas od prvog koncerta Luke Šulića i Stjepana Hausera u Hauserovom rodnom gradu dijeli 20 dana

Premda su održali više od 300 koncerata u 40 zemalja svijeta i na drugom albumu 'IN2ITION' ugostili zvijezde - Eltona Johna, Zucchera, Nayu Riveru, Lang Langa, Sky Ferreiru, Stevea Vaia…nastupali s Georgeom Michaelom i Red Hot Chili Peppersima, dečki s nestrpljenjem očekuju samostalni koncert u Puli. Žele da to bude njihov najbolji koncert do sada i cijelu atmosferu će zabilježiti kamerama jer će koncert biti sniman za DVD! Najavljuju vrhunsku, ali nenametljivu produkciju koju do sada nisu predstavili na svojim koncertima, a u kojoj će u prvom planu biti ljepota Arene i njihovog glazbenog umijeća!

Stjepan je trenutačno u Zagrebu i Puli gdje s veseljem odrađuje intervjue i druži se s predstavnicima medija. Putem je sreo i legendarnog Rottena. Luka odmara na jednom od hrvatskih otoka i priprema se također za pulski koncert 3. srpnja. Ulaznice su u prodaji na Eventim.hr.

Ako želite bezbrižno putovati i uživati na koncertu ne razmišljajući o vožnji, Menart i agencija Art Travel su pripremili organizirano putovanje autobusom - prvo kupanje i koncert 2CELLOS u prekrasnoj Areni. Najpovoljnija ulaznica + putovanje autobusom po cijeni od 390 kuna (na bazi 30 osoba). Plativo u dva rate. Za rezervacije i dodatne upite, kontaktirajte Art Travel.