PURGERAJ, 29. OŽUJKA

Stiže prvi Terraneo warm-up party

28.03.2012 u 12:39

Bionic
Reading

Prvi Terraneov party, kao početak niza partyja, održat će se ovaj četvrtak, 29. ožujka u klubu Purgeraj u Zagrebu

Terraneu, koji svi s nestrpljenjem očekujemo, prethodit će niz Terraneo warm-up partyja koji će se održati diljem Hrvatske i one s malo sreće i kreativnosti nagraditi festivalskim ulaznicama.

Na tim tzv. tulumima zagrijavanja održavai će se interaktivna klupska zabava pod nazivom iPlay battles u kojoj posjetitelji sudjeluju u programu kroz natjecanje u puštanju glazbe sa svojih mobitela ili mp3 playera. Ostatak publike služi kao 'strašni sud' najhrabrijima koji se odluče prijaviti.

U pojedinoj iPlay battles igri sudjeluje osam timova po dva-tri člana koje biramo putem prijava na ovu mail adresu i na samom partyju - prijavom kod naših promotora. Timovi se međusobno bore puštajući naizmjence po tri pjesme sa svojih mobilno-glazbenih prijenosnika (mobitel, smartphone, mp3 player i sl.). Za svaku pjesmu tim ima 60 sekundi, a u toj minuti poželjno je da ne stoje na mjestu, jer imaju težak zadatak osvajanja publike. Dok traje pjesma, dozvoljeno je izazivati protivnički tim, plesati, pjevati, što god se u tom trenutku čini kao as iz rukava za osvajanje simpatija posjetitelja.

Dvije stvari strogo su zabranjene: puštanje narodne glazbe i verbalno ili fizičko nasilje. Timovi koji prekrše ova pravila automatski su  isključeni iz igre. Kao i sve borbe, ova je također na ispadanje, samo što nokaut zadajete notama; nakon svake runde pobjednički tim prolazi u sljedeći krug sve dok ne ostanu dva tima. Pobjednički tim osvaja Terraneove festivalske ulaznice - po jednu za svakog člana tima. Utješna nagrada za drugoplasirane su stickovi i SIM-ice.

Pobjednika u svakoj rundi bira publika pljeskom i ostalim iskazivanjem naklonosti; bitno je samo da su navijači glasni, jer imaju jednu zgodnu stvarčicu zvanu pljeskometar koja bilježi svaki krik, uzvik, pljesak, uzdah, smijeh ili ton koji se proizvede tokom mjerenja. Oni koji 'skupe' najviše buke - pobjeđuju.

Finale iPlay battlesa s Terraneove warm-up turneje održat će se na samom festivalu, a glavna je nagrada za sada tajna.