POGLEDAJTE FORŠPAN

Stiže ekranizacija knjige 'Krive su zvijezde'

10.02.2014 u 11:42

Bionic
Reading

Bestseller Johna Greena 'Krive su zvijezde', koji je širom svijeta doživio hvalospjeve i publike i kritike, izašao je 2012. godine, a već ovoga ljeta sti­že nam njegova ekranizacija

U knjizi, kao i u filmu, svijet gledamo kroz oči šesnaestogodišnje Hazel Shailene Woodley) koja boluje od raka i koju roditelji natjeraju da krene na grupnu terapiju. Nimalo oduševljena tom idejom, djevojka čiji društveni život do tada nije ni postojao, upravo na mjestu na kojem svi pričaju o svo­joj osamljenosti i životnim nedaćama doživljava pravu ljubav nakon što upozna sedamestogodišnjeg bivšeg košarkaša Augustusa (Ansel Elgort).

Krive su zvijezde' film je o neočekivanim životnim obratima, pozitiv­nom stavu i u najtežim trenucima te snazi koja leži u svima nama i koju trebamo pronaći kako bismo život mogli živjeti punim plućima. U glavnim su ulogama mlade hollywoodske nade Shailene Woodley i An­se Elgort koje se zajedno pojavljuju i u nadolazećem hitu 'Različita', a redatelj filma 'Krive su zvijezde' je Neil Burger. Pogledajte prvi foršpan:

Foršpan filma 'Krive su zvijezde'

Film 'Krive su zvijezde' dolazi u hrvatska kina početkom lipnja 2014.