ČOVJEK OD ZAKONA

Steven Seagal - zvijezda reality showa

02.12.2009 u 12:42

Bionic
Reading

Nova TV serija prati poznatog filmskog štemera na honorarnom poslu koji navodno obavlja gotovo 20 godina – zamjenika šerifa u američkoj državi Louisiani

Steven Seagal odavno je prestao biti ozbiljna filmska zvijezda, no njegovi filmovi, koje posljednjih godina snima prvenstveno za video tržišta, još imaju prilično širok krug poklonika. Seagalovi američki fanovi od danas će imati priliku uživati u njegovu novom projektu – reality showu 'Steven Seagal Lawman' (Steven Seagal – Čovjek od zakona), koji će emitirati mreža A&E.

Trailer 'Steven Seagal Lawman'

Dakle, Seagal nije akcijski junak samo u filmovima, nego i zaozbiljno – već gotovo 20 godina zaposlen je kao zamjenik šerifa u okrugu Jefferson u američkoj državi Louisiani. U reklamnom materijalu navodi se kako serija 'Lawman' prati Seagala na zadacima, kada se on i njegova pomno odabrana ekipa odazivaju na dojave o zločinima, kao i u aktivnostima izvan dužnosti – uključujući njegove glazbeničke nastupe.

Varietyjev kritičar, koji je imao priliku vidjeti prve dvije epizode, u svojoj nimalo pohvalnoj recenziji naglašava kako sam Seagal zapravo i ne sudjeluje previše u akcijama te da prikazano puno više izgleda kao parodija nego kao pravi policijski posao. S obzirom na popularnost Seagalovih filmova na našim televizijama, ne trebamo sumnjati da će netko uskoro otkupiti i seriju 'Lawman', pa ćemo se moći uvjeriti kako to izgleda kada neki celebrity postane stvarni provoditelj zakona.