PENELOPE CRUZ

'Sreća je moj recept za ljepotu!'

10.01.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Nakon dvije godine pauze Penelope Cruz na scenu se vraća u velikom stilu, novom kampanjom za kozmetičku kuću Lancome, ogrnuta baršunom i ružama. Uskoro počinje i sa snimanjem novih filmova, španjolskog 'Ma Ma' i drugog nastavka 'Zoolandera' uz Bena Stillera

Nepune dvije godine bila je daleko od svjetla reflektora, a svoj povratak na scenu zanosna Španjolka Penelope Cruz odlučila je napraviti u velikom stilu.

I to ne novom filmskom ulogom, već najnovijom kampanjom za francusku kozmetičku kuću Lancome čije je zaštitno lice. Ležeći na crnom baršunu i ružama s upečatljivim ljubičastim ružem na usnama, 40-godišnja glumica kao da poručuje kako ljepota nema veze s godinama nego stanjem duha.

Obiteljski mir u Madridu gdje živi sa suprugom Javierom Bardemom (45) i djecom, četverogodišnjim Leom i jednogodišnjom kćerkicom Lunom, daleko od paparazza i filmskog seta, itekako joj je koristio.

'Obitelj je najvažnija, trebao mi je predah od svega', rekla je glumica kad su je pitali dokad će pauzirati od filma. Posljednji je put u javnosti snimljena tri dana prije Božića dok je sa suprugom u Madridu obilazila vrtiće u koje bi upisala svog sina.

Javier je snimao novi film u Južnoj Africi s Charlize Theron i Seanom Pennom, a blagdane su proveli zajedno. Kad su je jednom pitali koja joj je najveća ambicija u životu, Penelope je u trenu odgovorila – biti sretna! I nju je, sudeći po zadovoljnu osmijehu na licu, ispunila.