NESTAŠNI THE BOSS

Springsteen kriv za raspad tuđeg braka

09.04.2009 u 18:06

Bionic
Reading

Slavni roker našao se u prilično neugodnoj situaciji kad ga je jedan ogorčeni i prevareni suprug imenovao glavnim razlogom za raspad njegova braka

U zahtjevu za razvod predanom u New Jerseyju izvjesni Arthur Kelly okrivio je Brucea Springsteena da je imao podužu aferu s njegovom suprugom. Prevareni Kelly tvrdi da je supruga Ann 'počinila preljub s Bruceom Springsteenom koji živi u gradovima Rumsonu i Colt Necksu u New Jerseyju, i to u raznim prigodama i na različitim lokacijama, previše brojnim da bi se poimence navodile'.

Na te optužbe ni Springsteen ni preljubnica Ann Kelly nisu imali komentara. Zasad se zna da je bračni par Kelly bio u braku 17 godina, jednako koliko je i Springsteen u braku s pratećom pjevačicom u svom bendu Patti Scialfa, s kojom ima troje djece.

Springsteenu 'šaranje' nije ništa novo - poznato je da je nekadašnju suprugu, glumicu Juliiane Phillips, varao sa sadašnjom suprugom Patti. Brak mu je bio u krizi i 2006, kad se naveliko počeo pričati da se slavni The Boss previše zbližio sa ženom koja je 11. rujna 2001. ostala udovica, a koju je upoznao na dobrotvornoj zabavi.