NAPOKON UZ OBITELJ

Splitska fešta ponosnog tate Aljoše Asanovića

22.12.2015 u 10:53

Bionic
Reading

Bivši hrvatski reprezentativac i današnji tehnički direktor slovačkog nogometnog kluba DAC iz Dunajske Strede Aljoša Asanović ovog prosinca u rodnom Splitu uživa sa svojom obitelji. Prije tjedan dana proslavio je jubilarni pedeseti rođendan, a za mjesec dana će prvi put postati djed. Sa sinom i kćeri pridružio se humanitarnoj akciji 'Sportom do srca' za štićenike udruge Anđeli, mahom djecu s teškim tjelesnim oštećenjima

S obzirom na to da već neko vrijeme radi u Slovačkoj, jedva je dočekao predah u rodnom Splitu uz suprugu Katarinu, sina Antonija i kćer Anamariju, koja će za mjesec dana roditi svoje prvo dijete.

Osim što se vesele djevojčici koja će uskoro doći na svijet, u obitelji Asanović je prije tjedan dana održano veliko slavlje jer je Aljoša 14. prosinca proslavio 50. rođendan, no uoči ovih blagdana nije zaboravio i na ono najvažnije - pomoć onima kojima je ona najpotrebnija.

Naime, uz sina i kćer poznati Splićanin pridružio se humanitarnoj akciji 'Sportom do srca', a organizirali su je studenti Aspire - Visoke škole za sportski i turistički menadžment za štićenike udruge Anđeli, mahom djecu s teškim tjelesnim oštećenjima.

#sportom #do #srca ❤

A photo posted by Anamarija Asanovic (@aanamarijaa) on

 

❤ #christmastime ... ?? #33week

A photo posted by Anamarija Asanovic (@aanamarijaa) on