SVEČANO OTVARANJE KLUBA

Sonique 11. lipnja stiže u Vodnjan

09.06.2011 u 14:01

Bionic
Reading

U subotu, 11. lipnja, svoja vrata otvara Lighthouse club Vodnjan, a dan ranije, 10. lipnja održat će se otvaranje kluba Red Carpet. Uzvanike očekuju najukusniji kulinarski specijaliteti i najbolji provod u Istri. Događanje će uveličati svjetska zvijezda Sonique, rezident DJ James Duncan (UK), lokalni izvođači, prekrasne go-go djevojke i zabava za pamćenje

Na otvaranju Lighthouse club Vodnjan koje će se održati 10. lipnja prisustvovat će brojna poznata imena iz svijeta politike, gospodarstva, sporta, showbiza, uz internacionalne

uzvanike. Bit će održano uz vrhunski šampanjac te se nastaviti degustacijom hrane, a točno u ponoć sve prisutne razveselit će spektakularan vatromet s laserskim showom. Zabavu će jamčiti nastup DJ-a Duncana Jamesa uz gostujućeg saksofonista te atraktivne plesačice.

Svim zaljubljenicima u pop i elektronsku glazbu svoja vrata Lighthouse club Vodnjan otvorit će 11. lipnja uz specijalnu gošću, britansku pjevačica i DJ-icu Sonique. Soniqe je poznata po pjesmi 'It Feels So Good', kojom je osvajala vrhove svjetskih top ljestvica, uključujući SAD i Veliku Britaniju.

U jedinstvenom ambijentu ekskluzivnoga kluba sve posjetitelje očekuje restoran s mediteranskom kuhinjom, četiri nevjerojatna koktel-bara i impresivan vrt za uživanje s ugrađenim bazenom i jacuzzijem.

Za posjetitelje lounge bara i restorana vrata kluba otvaraju se u 19 sati, a koncert počinje u 22 sata. Cijena ulaznice je 200 kuna do ponoći, a 250 nakon. Ako postoji rezervacija stola u lounge baru, ulaz je besplatan.