VRIJEME ZA LJUBAV

Slavni čelist i njegova sirena znaju uživati

09.08.2016 u 22:03

Bionic
Reading

Iako je Hvar njegov raj na zemlji kojem se svake godine vraća, Luka Šulić ovog ljeta malo je promijenio stare navike pa je sa svojom atraktivnom Slovenkom Tamarom posjetio Mljet i Korčulu

Početkom srpnja proslavili su prvu godišnjicu veze, no čini se da sretan par Luka Šulić i Tamara Zagoranski svaki dan imaju razloga za slavlje. Zbog naporne svjetske turneje 2Cellosa posljednjih mjeseci nisu bili često zajedno, no sad napokon imaju vremena jedno za drugo.

Prošle godine zbližili su se u Jelsi na Hvaru, ove godine na repertoaru su Mljet i Korčula. Luka svakodnevno svojim obožavateljima na Instagramu priušti neku fotografiju s rajskog ljetovanja, a posljednja je ona s njegovom 'sirenom', kako tepa svojoj curi. Ove zime Tamara je bila i 'šumska vila' kad su bili na skijanju. Osim s čelom, Šulić izgleda zna i s riječima, a i sa ženama.

'Ispunjava me kad sam sa svojom djevojkom sam, uživamo. To je moj mir, tako punim baterije. Ako sam s nekim, onda sam s njim sto posto, dajem cijelog sebe. Kako u glazbi, tako u ljubavi', rekao je prije dva mjeseca u intervjuu za tportal Luka.

#nofilter #heaven ??

A photo posted by LUKA SULIC (@lukasulicofficial) on

Catching my mermaid... ?????? #summer #sun #fun #love

A photo posted by LUKA SULIC (@lukasulicofficial) on

#spiderman???? ??

A video posted by LUKA SULIC (@lukasulicofficial) on