SLAVILA 58. ROĐENDAN

Slavica Ecclestone: Podrška kćerima u teškim trenucima

04.06.2016 u 19:52

Bionic
Reading

Ni milijuni funti nisu mogli spasiti obitelj Ecclestone od nevolja u kojima se našla proteklih mjeseci. Unatoč problemima koje su zakuhali njezini zetovi, Slavica Ecclestone ne skida osmijeh s lica, a jučer je u društvu kćeri i unuka u Londonu proslavila 58. rođendan

Nakon rastave od Bernieja Ecclestonea Slavica se rijetko pojavljuje u javnosti, a nešto od obiteljskih trenutaka svake godine na rođendan svoje majke objavi starija kći Tamara. Poznata Riječanka s londonskom adresom jučer je slavila 58. rođendan, a najljepšu čestitku dobila je od unučica Sophie i Lavinije.

Slavica, kojoj bi malo tko dao 58 godina, posljednjih mjeseci najvažniji je oslonac svojim kćerima Tamari i Petri, čiji su muževi uzrok mnogih nevolja imućne britanske obitelji. Naime, prvo je Tamarin suprug James Rutland optužen da je pomagao dileru droge u bijegu, a onda je u medijima zbog svog naglog karaktera završio i James Stunt, muž mlađe Petre. No to nije bio kraj skandalima. Supružnici su nedavno napadnuti u Londonu, točnije na njihov su dom bačeni Molotovljevi kokteli.

Napad je, tvrdili su britanski mediji, bio djelo onih kojima se ne sviđa luksuzan životni stil Stuntovih. Slavica, kao i mnogo puta dosad, dostojanstveno drži glavu gore i ne skida osmijeh s lica. Unuke su joj u šestom desetljeću najveća radost i odmak od neugodnih životnih lekcija s kojima se suočavaju njezine kćeri. Zanimljivo je da je unuke ne zovu granny, već baka - kako ih je Slavica naučila.

Happy Birthday Baka we love you so much ??????????????????????

A video posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Happy Birthday Mum we are so lucky to have you your the best mum and Baka in the world ??????

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on