14. SRPNJA

Skrillex na otvaranju Sea Dance Festivala!

04.03.2016 u 13:10

Bionic
Reading

Jedna od najznačajnijih glazbenih ikona današnjice, Skrillex, nastupit će 14. srpnja na plaži Jaz na spektakularnom otvaranju Sea Dance Festivala

S ukupno osam osvojenih Grammyja, Skrillex trenutno drži rekord među izvođačima elektroničke muzike i jedan je od pet najplaćenijih elektroničkih glazbenika na Forbesovoj listi. Skrillex nadilazi svoj žanr i kao službeno jedan od deset najutjecajnijih muzičara današnjice na listi Billboard Social 50 nalazi se s preko četiri milijarde pregleda na YouTubeu, 20 milijuna fanova na Facebooku, pet milijuna na Twitteru i četiri milijuna pratitelja na Instagramu, ispred zvijezda kao što su Madonna, Calvin Harris i drugi.  

Ovaj višestruko nagrađivani američki producent 2014. održao je jedan od najposjećenijih i najzapaženijih nastupa u povijesti glavne pozornice Exita, kada je oduševljen festivalom i atmosferom na tvrđavi odlučio ostati i zatvoriti Dance Arenu, ali i zadržao privatni avion da bi proveo još nekoliko dana na festivalu i u Novom Sadu! Predivan ambijent plaže Jaz, fantastična atmosfera s prošlogodišnjeg rekordnog izdanja budvanskog festivala, kao i sjajni dojmovi s nastupa na Exitu 2014., bili su više nego dovoljan razlog da Skrillex potpuno izmijeni plan turneje zbog dolaska u Budvu i nastupa na Sea Dance Festivalu!

Skrillex, čije je puno ime Sonny John Moore, glazbenu karijeru je počeo kao pjevač i gitarist kultne američke grupe From First To Last, s kojima je čak išao i na turneje Warped u periodu od 2004. do 2007. Ubrzo potom kreće u samostalne vode kao izrazito talentiran producent i za veoma kratko vrijeme je postigao planetarnu popularnost zahvaljujući singlovima 'Scary Monsters and Nice Sprites' i 'Bangarang' te kroz različite projekte s brojnim velikanima elektroničke scene. Tijekom protekle godine, zajedno s drugim hitmejkerom, Diplom, izdao je album pod nazivom 'Jack Ü', što mu je na nedavnoj dodjeli Grammyja donijelo nove dvije zlatne gramofonske statue i to za najbolju dance pjesmu 'Where Are You Now', nastalu u suradnji s Justinom Biberom, kao i za najbolji dance album 'Skrillex and Diplo present Jack Ü'. Skrillex kroz svoje, uvijek vrhunski producirane nastupe, pokreće razmjenu moćne, nezaustavljive energije za koju sâm često kaže da je ono što čini njegove nastupe zaista spektakularnim.

Carola i Clarke za techno all-stars nedjelju u EXIT Dance Areni!

Globalni ambasador techno glazbe Marco Carola nastupit će u EXIT Dance Areni posljednje večeri festivala u nedjelju 10. srpnja! Carola se vraća se na Petrovaradinsku tvrđavu poslije pet godina od prošlog, već legendarnog seta kojim je oduševio publiku u Areni uz prve zrake jutarnjeg sunca. Napolitanski maestro poznat je po impresivnoj vještini za miks pultom i tehnikom rada na tri gramofona, a poslije blistave, dva desetljeća duge karijere danas vrijedi za jednog od najtraženijih elektroničkih izvođača na svijetu. Caroli će se iste noći na Exitu pridružiti 'techno baron' Dave Clarke, jedan od najvećih inovatora i majstora miksa među svjetskim liderima elektroničke muzike. Engleski virtuoz Arenu je pohodio prije čak deset godina, a mnogi i dalje pamte njegov jutarnji set i 'Star Wars' temu umiksanu na furiozni techno

Registracija early-bird ulaznica za EXIT Avanturu je počela!
To vrijedi za sve one koji su četverodnevnu ulaznicu za EXIT kupili do 14. siječnja i time stekli pravo za besplatan komplet ulaznica za Sea Dance i to na ovoj poveznici. Registracija traje do 31. ožujka!

Ulaznice
Ulaznice za Exit prodaju se po cijeni od 460 kn, a za Sea Dance od 285 kn, dok cijela Exit Avantura stoji samo 540 kn, što je ušteda od 60 posto u odnosu na završnu cijenu.

Ulaznice su dostupne na Entrioonline i u njihovim prodajnim mjestima

Putem stranice exittrip.org prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smještaj od 79 € za Exit ili 99 € za cijelu Exit Avanturu.