SOFIA VERGARA

Sjećanje na dan iz snova i dirljiva poruka suprugu

24.11.2016 u 06:00

Bionic
Reading

Već je punih godinu dana prošlo otkako jedna od najseksi glumica svijeta, 44-godišnja Kolumbijka Sofia Vergara razmijenila bračne zavjete s pet godina mlađim glumcem Joeom Manganiellom. u povodu godišnjice, zvijezda serije 'Moderna obitelj' na Instagramu se prisjetila dana iz snova i svom suprugu poručila kako joj je on ljubav života

S gotovo 11 milijuna pratitelja na Instagramu zvijezda serije 'Moderna obitelj'Sofia Vergara podijelila je fotografije za prvu godišnjicu braka s glumcem Joe Manganiellom. Zgodna 44-godišnja Kolumbijka ispod jedne od njih, na kojoj 39-godišnji Joe stoji pred oltarom i čeka da njegova odabranica dođe, napisala je: 'Sretna ti prva godišnjica, ljubavi mog života. Ništa se ne može usporediti s tobom... Volim te... Nikada neću zaboraviti tvoje lice.' Uz tekst je stavila i mnogobrojne emotikone.

#thebreakers2015❤️❤️❤️

Fotografiju objavljuje Sofia Vergara (@sofiavergara)

Sofia Vergara i Joe Manganiello vjenčali su se u resortu na Floridi


Or this one!??????❤️❤️❤️

Fotografiju objavljuje Sofia Vergara (@sofiavergara)

Bračni par u plesnom zanosu

Osim fotografije svog supruga, Vergara je stavila i neke najdraže - njih dvoje u plesnom zanosu, djevojčice s cvijećem koje hodaju prema oltaru te upravo vjenčani bračni par. Njihovo vjenčanje koštalo je tri milijuna dolara, a održano je u resortu The Breakersu Palm Beachu, na Floridi. Među 400 uzvanika našla se čitava plejada glumaca s holivudske A-liste - Arnold Schwarzenegger Reese Witherspoon, ChanningTatum, a mladenka je za svoj dan iz snova odabrala vjenčanicu dizajnera Zuhaira Murada uz koju su se savršeno uklopile dijamantne naušnice Lorraine Schwartz od sedam milijuna dolara.

Uz fotografiju supruga Sofia je napisala i dirljivu posvetu

Our anniversary cake❤️❤️❤️❤️

Fotografiju objavljuje Sofia Vergara (@sofiavergara)

Torta za prvu godišnjicu braka


We did it!!!?? @joemanganiello #vote

Fotografiju objavljuje Sofia Vergara (@sofiavergara)