GORE NE MOŽE

Sin Madonni priredio još jedno javno poniženje

03.04.2016 u 10:57

Bionic
Reading

Čime je Madonna zaslužila toliki bijes i ogorčenje svog sina Rocca, javnost možda nikad neće saznati, no baš kad se priča oko borbe za skrbništvo nad sinom pjevačice i bivšeg supruga Guya Ritchieja počela stišavati, 16-godišnji tinejdžer, koji trenutno živi s ocem u Londonu, opet je podigao prašinu javno uvrijedivši svoju majku. Ono što je jučer napisao na Instagramu, ionako slomljena Madonna teško će preboljeti

Već nekoliko mjeseci traje bitka za sina Madonne i Guya Ritchieja. Rocco već četiri mjeseca živi s ocem u Londonu, gdje bi se sljedećeg tjedna trebao dogoditi njegov susret s majkom. A da ionako delikatna obiteljska situacija bude još bolnija za Madonnu, pobrinuo se sam Rocco predstavivši se na svom novom Instagram profilu kao 'son of a bitch' (ku**** sin).

Nakon sudskog ročišta prije nekoliko tjedana, kad je sutkinja savjetovala bivše supružnike da se dogovore oko skrbništva za sinovo dobro, Madonna je već nekoliko puta javno izrazila zabrinutost zbog ponašanja svog sina tvrdeći da je njegov otac previše liberalan i popustljiv u njegovu odgoju te da je Rocco u Engleskoj zanemario svoje školske obaveze.

Iako na svojim koncertima i društvenim mrežama redovito podsjeća na to koliko joj sin nedostaje i kako prolazi najteže dane u životu, majčina bol očito ne zabrinjava 16-godišnjeg Rocca.

Current Mood. Korean artist Jee Young Lee..............❤️#rebelheart @waterfall mansions

A photo posted by Madonna (@madonna) on