PRAVA GLUMAČKA OBITELJ

Sin i tata Smith zajedno na filmu

09.04.2011 u 19:30

Bionic
Reading

U novom redateljskom pothvatu M. Nighta Shyamalana po drugi put na filmskom platnu zajedno će zaigrati Will Smith sa sinom Jadenom

Možda će film 'One thousand A. E.' napokon prekinuti redoslijed neuspješnog filmskog ciklusa redatelja M. Nighta Shyamalana koji od hvaljenog filma 'Zaselak' iz 2004. nije imao ni jedan veliki uspješan uradak (pamtimo ga po hitovima 'Šesto čulo', 'Misteriozni znakovi' 'Neslomljivi').

Najavljani SF triler mogao bi biti prekretnica za ovog poznatog scenarista i redatelja. Will Smith odlučio je ponovo aktivirati svoju filmsku karijeru i prekinuti stanku od nekoliko godina koju je napravio kako bi pomogao svojim malenim nasljednicama s njihovim karijerama. Malena Willow rastura glazbenu scenu svojim hitovima, a Jaden je postao prava glumačka zvijezda zahvaljujući ulozi u novoj verziji 'Karate Kida'. Zaključivši da je vrijeme za prekid stanke, Will će ovim filmom, nakon melodrame 'U potrazi za srećom', po drugi put stati pred kamere sa sinom. Uz to, Willa očekujemo i u trećem nastavku hita 'Ljudi u crnom'.

Scenarij za 'One thousand A. E' potpisuje Shyamalan, dok su među producentima i supružnici Jada Pinkett Smith i Will, koji uz glavnu ulogu sina Jadena, također glumi u filmu. Radnja filma odvija se u dalekoj budućnosti.