U KEREMPUHU

Show Luke Vidovića - savršena kombinacija iluzije i stand-upa

25.11.2015 u 11:10

Bionic
Reading

Nakon pune četiri godine najbolji hrvatski mađioničar Luka Vidović vraća se na daske kazališta Kerempuh te će 30. studenog u 20 sati svojom predstavom Comedy Magic Show ponovo donijeti čari iluzije u srce metropole

Scena Kerempuha bit će središte Lukinih nevjerojatnih trikova, a obogatit će ih opuštena doza smijeha, odlične zabave i pozitivne energije, sve spojeno u savršenu kombinaciju mađioničarstva i stand-up komedije.

Luka Vidović za Kerempuh je pripremio svoj najbolji program, u kojem izvodi trikove dopuštene samo najboljim iluzionistima na svijetu ‒ od velike iluzije do onih najsitnijih trikova u interakciji s publikom, što će svakom sudioniku oduzeti dah i ovu predstavu učiniti posebnom. Publika u ovoj predstavi nije pasivan promatrač, već aktivan sudionik, što je i dodatna pozivnica svima koji sumnjaju u mogućnosti mađioničarskih trikova.

Ovom predstavom Luka Vidović želi pokazati da dobar mađioničar mora biti i dobar komičar, ali i vrlo dobar glumac koji se odlično snalazi na sceni, podjednako dobro balansirajući između svoga nastupa i interakcije s publikom.

'Ovo je zasigurno najvažniji trenutak u mojoj karijeri. Ovime se bavim već 16 godina i želim pokazati da nisam samo mađioničar za djecu, kako me većina ljudi percipira, već da u svojoj predstavi na jednako kvalitetan način mogu pokazati svoju svestranost i predstaviti svijet iluzije na najvišem nivou. Odlučio sam se za komičnu magiju jer je u svijetu jako popularna i privlači velik broj ljudi, a danas sam dovoljno sazrio i spreman sam pokazati da uz mađioničarske trikove mogu biti i zabavan, zanimljiv ljudima i tijekom cijele predstave ih držati napetima i bez daha, dajući im sve najbolje što iluzija može ponuditi', rekao je Luka Vidović.

Nakon vrlo uspješnog 'Magic Act Showa', odigranog preko 300 puta, a kojem je Luka Vidović zajedno s Reneom Bitorajcem i Tarikom Filipovićem bio jedan od autora, ovo je njegova druga velika autorska predstava. Stoga ne propustite 'Comedy Magic Show' i provjerite zašto Luku Vidovića angažiraju vodeće svjetske kompanije te poznate svjetske ličnosti poput princa Alberta i mnogih drugih.

A uz Luku imat ćete priliku uživati u njegovim specijalnim gošćama ‒ seksi plesačicama iz odličnog plesnog studija Escape te nastupu stand-up komičara Gorana Vugrinca Goca, a on će na humorističan način pripremiti publiku za nezaboravan Lukin nastup.

Poklanjamo dvije ulaznice za predstavu Comedy Magic Show, a dobitnica je: Lidija Stupar