LATINO ATRAKCIJA

Shakira sutra nastupa u Zagrebu

09.05.2011 u 15:24

Bionic
Reading

Vatrena diva nastupit će sutra u Areni Zagreb u sklopu svoje turneje 'The Sun Comes Out'

Poznata pjevačica obećala je nezaboravan spektakl koji će biti mješavina starih i novih hitova. Njezin najpoznatiji hit 'Waka Waka' (This Time for Africa) snimljen za nogometno prvenstvo u Africi, zajedno sa španjolskom verzijom 'Waka Waka' (Esto es África), svjetska je senzacija prodana u dva milijuna primjeraka što ju čini najuspješnijom pjesmom svih vremena.

Nogometaš Barcelone i dečko kolumbijske zvijezde Gerard Pique za kojeg je pjevačica zdušno navijala u proteklim utakmicama neće je pratiti na koncertu u Zagrebu. Zanosna pjevačica doći će u metropolu na dan koncerta i ne sumnjamo da će svojim nastupom zapaliti hrvatsku publiku i sve nas ostaviti bez daha.

Ulaznica za koncert ima još u prodaji, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na blagajni Arene Zagreb koja će na dan koncerta biti otvorena od devet do 21 sat.

Vrata Arene za dugoočekivani spektakl otvaraju se u 19 sati. Kupci posebnih paketa Early Access i Hot Seat u Arenu mogu ući već u 18.30. Za zagrijavanje atmosfere zadužen je DJ Čičak, a Shakira će započeti s nastupom u 21 sat.

Organizatori mole posjetitelje koncerta da ne donose fotoaparate i kamere, jer će im biti trajno oduzeti na ulazu. Mobiteli su, naravno, dopušteni.