ŽENSKA VEČER

Sestrinski izlazak u kino poznatih Hrvatica

14.01.2016 u 13:10

Bionic
Reading

Sinoć je u kinu Gold Class u CineStaru Arena Zagreb održana svečana premijera filma 'Joy', a došle su ga pogledati i brojne poznate osobe. Ipak, najviše su se isticale sestre koje su uživale u odličnoj glumi Jennifer Lawrence, Roberta De Nira i Bradleyja Coopera

Ekonomistica Branka Krstulović tako je film pogledala u društvu sestre, spisateljice Milane Vlaović, a obje su velike ljubiteljice dobre kinematografije. Poznato je kako obje iznimno drže do obitelji, a međusobno su si velika potpora u svim situacijama. Milana nerijetko u intervjuima govori kako su 'sestre, majka, nekoliko dugogodišnjih prijateljica žene od povjerenja u njenom životu'.

Voditeljica Daniela Trbović također je došla na premijeru sa svojom mlađom sestrom Natašom, a njih dvije toliko nalikuju jedna drugoj da na prvi pogled djeluju kao blizanke. Razlika je samo u Natašinoj frizuri sa šiškama.

Poznate sestre i modne dizajnerice koje se nalaze iza brenda Boudoir, Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević također su se opustile uz film, a obje se nerijetko pojavljuju na događajima u paru, prvenstveno zbog modnog dizajna, ali i neraskidive obiteljske spone koja ih veže.

Tko sve od poznatih osoba sinoć nije propustio premijeru, pogledajte u fotogaleriji.