MAXTV VIDEOTEKA

Samo za vas - vrhunski triler 'Majstori iluzije'

31.10.2013 u 14:26

Bionic
Reading

Triler 'Majstori iluzije', jedno od najugodnijih iznenađenja godine, pogotovo u hrvatskim kinima gdje je trenutno na 4. mjestu godišnje top-liste najgledanijih filmova, dostupan je u MAXtv videoteci. U napetom trileru glumi galerija fantastičnih glumaca: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Isla Fisher, Michael Caine i Morgan Freeman

Triler 'Majstori iluzije' jedno je od najugodnijih iznenađenja godine, pogotovo u hrvatskim kinima, gdje je trenutačno na četvrtom mjestu godišnje top-liste najgledanijih (ispred njega su samo 'Štrumpfovi 2', 'Svećenikova djeca' i 'Mamurluk 3'). Iznimno zanimljiv i napet zaplet prati četvero mađioničara koji se odazivaju misterioznom pozivu na opskurnu adresu koja skriva tajne.

Godinu dana poslije oni su 'Četvero jahača' - uspješni mađioničari koji prilikom nastupa u Las Vegasu izvedu stvarnu pljačku banke u Parizu. Zadaću da otkriju kako su mađioničari to izveli dobiju agenti FBI-ja i agentica Interpola. Započinje neobična istraga u kojoj ništa nije ono što se čini, a iluzije, mračne tajne i skriveni planovi izbijaju na sve strane.

Glavne uloge tumače Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Isla Fisher, Mélanie Laurent te legende Michael Caine i Morgan Freeman

Dakle, više je nego dovoljno razloga da se i sami uvjerite zašto su 'Majstori iluzije' osvojili gledatelje diljem svijeta.

Film je dostupan odmah pritiskom na crveni gumb daljinskog upravljača na kanalu CineStar TV i CineStar Action&Thriller