ASTRO KOMPATIBILNOST

S kime se Škorpioni najbolje slažu u krevetu?

24.11.2015 u 16:31

Bionic
Reading

U kojim su znakovima rođeni najbolji, a u kojima najgori seksualni partneri za Škorpiona? Pripadnost zodijačkim znakovima nije jedini astro-kriterij slaganja u postelji, ali pruža dobru orijentaciju. Pogledajte stoga našu ljestvicu povoljnih, neizvjesnih i nezgodnih ljubavnika za aktualni znak

POVOLJNI

Škorpion i Rak

Od prvog se dana savršeno razumiju i odlično komuniciraju verbalno i neverbalno. Spaja ih izuzetna seksualna, ali i emocionalna privlačnost pa se prvi seks uglavnom pretvara u dužu ljubavnu vezu. Rak će se uz Škorpiona uvijek osjećati voljen, a međusobno će si ispunjavati sve seksualne fantazije.

Škorpion i Ribe

Između njih postoji duboka i neobjašnjiva veza. Bit će to ljubav na prvi pogled, ukrašena s mnogo sočnog seksa. Oboje su po prirodi izrazito intuitivni, tajanstveni i strastveni. Zajedno će provesti puno romantičnih i erotičnih trenutaka. Tjelesno spajanje doživljavaju vrlo emotivno, a sjećanja koja će zajedno stvoriti pamtit će cijeloga života.

Škorpion i Bik

Veže ih izuzetna, gotovo magnetska privlačnost. Učestali seks gotovo je neizbježan, a nerijetko se pretvori i u pravu ljubav. Teško će odoljeti jedno drugomu, a snažna seksualna privlačnost dugo neće blijedjeti. Biku je Škorpionova posesivnost neodoljiv izazov, a ako se upuste u ljubavnu vezu oboje će inzistirati na vjernosti.

Škorpion i Djevica

Imaju odličnu međusobnu komunikaciju. Vrlo su osjećajni i jako se dobro razumiju. Vezuje ih velika privlačnost, ali do seksualnog čina neće doći sve dok službeno ne uđu u ljubavni odnos. Strpljivost će im samo dodatno produbiti želju i rasplamsati strast. Kada se konačno upuste u vezu, više se neće moći suzdržati i učestalo će uživati u noćnim druženjima.

Škorpion i Jarac

Međusobno će se privući brzo i spontano. Pouzdani je Jarac oduševljen Škorpionovom dubinom pa će se među njima vjerojatno roditi ljubav. Vrlo će brzo otkriti da imaju puno toga zajedničkog, što će uključiti slične seksualne fantazije. Žestok će seks biti jedan od važnih razloga zbog kojih će ostati zajedno.

405478,405311,404989,404558
NEIZVJESNI

Škorpion i Škorpion

Kada se sretnu, dva Škorpiona uvijek idu na sve ili ništa. U spavaćoj će sobi zapaliti vatru, pristajući na gotovo sve prijedloge druge strane. Ovisno o zadovoljstvu, njihov će odnos krenuti u smjeru krajnosti. Ili će se zaljubiti na prvi pogled i brzo početi živjeti zajedno, ili će biti razočarani seksom i postati neprijatelji, uz međusobno blaćenje preko zajedničkih prijatelja.

Škorpion i Vaga

Rado će dijeliti strast, romantične trenutke i skrivene želje. Škorpioni su vrlo nesputani i vatreni u spavaćoj sobi, što se kreativnoj i maštovitoj Vagi osobito sviđa. U unaprijed pripremljenoj ugodnoj atmosferi spavaće sobe, Škorpion će lako očarati svoju Vagu, a ona će mu se potpuno prepustiti.

Škorpion i Strijelac

Strijelac će već pri prvom susretu osjetiti naklonost prema Škorpionu. Pritom će se koristiti svim tehnikama iz udžbenika da bi došao do cilja. Kada to i ostvari, Škorpion će se najvjerojatnije osjetiti iskorištenim. Strijelac je previše razigran i nepromišljen u seksu, dok je Škorpion prilično stabilan i osjećajan. Da bi ovaj odnos uspio, oboje će morati pristati na kompromise.

Škorpion i Vodenjak

Obdareni su bitno različitim temperamentima pa će jedno drugo ili poticati ili iritirati. Neće im biti dosadno, no to nije dovoljno jamstvo sreće. Oba su znaka vrlo neovisna i pustolovna, što im nerijetko pomaže i u spavaćoj sobi. Iako je Škorpion dominantan, puštat će i Vodenjaku da pokaže što zna, pa će njihov spolni život biti sadržajan.

NEZGODNI

Škorpion i Ovan

Kada se ova dva znaka susretnu, ostaju zatečeni međusobnom privlačnošću i bujicom seksualne energije. Intenzivna želja za međusobnom intimnošću bit će velik izazov kojemu će se prepustiti bez puno razmišljanja. Međutim, Škorpion voli privatnost, dok je Ovnu uzbudljivo voditi ljubav na javnim mjestima.

Škorpion i Lav

Kada se upoznaju, privlačnost je toliko snažna da ne mogu odoljeti jedno drugome. Prodorni i temperamentni Lav imponira Škorpionu. Samo je pitanje vremena kada će pokleknuti pred strastima i prepustiti se jedno drugome. Iako oboje uživaju u romantičnom ugođaju uz svjetlost svijeća i laganu glazbu, seks će biti prilično žestok, jer će se žustro boriti za dominaciju.

Škorpion i Blizanci

Blizanci su jedan od znakova zodijaka koje Škorpioni najteže mogu razumjeti. Međutim, vole izazove, pa ih stoga kopka i blizanačka razigranost i neuhvatljivost. Kada je o seksu riječ, Škorpioni žele odnos na duge pruge, dok su Blizanci brzopleti i pomalo nepromišljeni ljubavnici pa sve najčešće ostaje samo na seksu za jednu noć.