ASTRO KOMPATIBILNOST

S kim će Vodenjak naći savršenu ljubav?

28.01.2016 u 16:34

Bionic
Reading

U kojim su znakovima rođeni najbolji, a u kojima najgori ljubavni partneri za Vodenjaka? Pripadnost zodijačkim znakovima nije jedini astro kriterij slaganja, ali pruža dobru orijentaciju. Pogledajte stoga našu ljestvicu povoljnih, neizvjesnih i nezgodnih partnera za vladajući znak

POVOLJAN ODNOS

Vodenjak i Blizanci

Uživaju u zajedničkom druženju, međusobno se nadahnjuju i podupiru. Imaju puno zajedničkih interesa i vole eksperimentirati. Sve ovo vrijedi samo dok su jedno drugom zanimljivi. Kad osjete zasićenost, zračni tipovi netragom nestaju. Od njih ne valja očekivati veliku odgovornost.

Vodenjak i Vaga

Povezani su na intelektualnoj razini i dijele ljubav prema umjetnosti, ljudima i kulturama. Dobro se slažu jer imaju slične potrebe i nikada neće zahtijevati jedno od drugoga više no što su oboje spremni dati. Oba su znaka vrlo dinamična i zaigrana pa ovaj odnos neće postati zamoran.

Vodenjak i Vodenjak

Toliko se dobro razumiju da jednako kvalitetno mogu funkcionirati kao kolege, prijatelji, rođaci i - ljubavnici. Dijele jednaku strast prema avanturi, filozofiranju, zabavi i druženju pa im nikada neće biti dosadno. Iskreni su jedno prema drugome, ali ne nužno i vjerni. Mogu se rastati i opet sastati.

Vodenjak i Ovan

Veza im se temelji na međusobnom uvažavanju, poštovanju i optimističnom pogledu na život. Osjećaj slobode im je važan pa jedno drugome uvijek ostavljaju dovoljno vremena i prostora za osobne interese i privatnost. Izvrsno se slažu i dugo će ostati sretni zajedno.

Vodenjak i Strijelac

Imaju puno toga zajedničkoga i oboje istinski uživaju u druženju. Dobro razumiju i cijene potrebu za avanturom te se međusobno podupiru u postizanju sanjarskih i riskantnih životnih ciljeva. Razmirice su rijetke i traju vrlo kratko, što čini ovu vezu dugoročno stabilnom.

NEIZVJESTAN ODNOS

Vodenjak i Lav

Ulaze u vezu najčešće zato što ih privlače suprotnosti. Lav se divi Vodenjakovoj nepredvidljivosti i buntovnosti dok ovog privlači partnerova hrabrost, temperament i spremnost na rizik. No ako žele ostati zajedno, Lav će morati utišati ego, a Vodenjak postati pouzdaniji.

Vodenjak i Djevica

Djevicu će privući Vodenjakov bogat društveni život, a on će biti očaran njezinom informiranošću i pouzdanošću. Oboje su mentalni tipovi, no on je društven i komunikativan dok je ona povučenija i sklonija oklijevanju. Uspjeh veze ovisit će o tome koliko će Djevica trpjeti vodenjačke hirove.

Vodenjak i Jarac

Krase ih karakterne razlike koje izazivaju međusobno divljenje. U Jarčevom su ponašanju iznenađenja rijetka dok Vodenjak voli šokirati i učiniti nešto neočekivano. Zbog njihovog različitog poimanja stvarnosti i emocionalnih dubina često dolazi do zastoja u komunikaciji.

NEZGODAN ODNOS

Vodenjak i Bik

Ovo su samostalni i snažni individualci prepuni ambicioznih planova. Problem je u Bikovoj snažnoj potrebi za sigurnošću i predvidljivošću nasuprot vodenjačkoj improvizaciji. Vodenjakov će avanturistički duh ovog ziheraša poprilično uplašiti dok bi Bik brzo mogao dosaditi Vodenjaku.

Vodenjak i Rak

Obdareni su vrlo različitim osobinama koje bi im mogle uzrokovati probleme u bilo kojoj vrsti odnosa. Rakovi vole mirniji način života pa bi ih Vodenjakova nasušna potreba za promjenama i izazovima ubrzo mogla zamoriti. Za Vodenjaka je Rak previše osjećajan i pitom.

Vodenjak i Škorpion

Nađu li se u ljubavnoj vezi, dolazi do spoja dviju vrlo različitih životnih filozofija. Škorpion u svemu traži dublji smisao, ali nije uvijek otvoren za raspravu; Vodenjak je razgovorljiv, ali ne ulazi u detalje. Naizgled imaju vrlo malo zajedničkog, ali oboje su toliko odlučni da mogu uspjeti složiti se.

Vodenjak i Ribe

Trebat će im vremena da se razumiju i prilagode jedno drugome. Povučenoj se Ribi neće svidjeti Vodenjakov dinamičan i površan način života dok će on njoj zamjerati želju za previše prisnim vezivanjem i gušenjem partnera u vezi. Oboje će se morati odricati ako žele da ova veza uspije.