ASTRO KOMPATIBILNOST

S kim će Vaga pronaći ljubav?

04.10.2016 u 09:47

Bionic
Reading

Kakvi su Vagini izgledi za ljubavnu sreću sa svakim od 12 znakova zodijaka? Pripadnost zodijačkim znakovima nije jedini astro kriterij slaganja, ali pruža dobru orijentaciju. Provjerite kako se Vaga emocionalno slaže s pripadnicima kardinalnih, fiksnih i promjenjivih znakova koji odgovaraju počecima, sredinama i krajevima godišnjih doba

Kardinalni znakovi

Vaga i Ovan

Izvrsno se nadopunjuju i brzo grade čvrst i stabilan odnos. Ovan je izravan, nagao, dinamičan i uvijek spreman upustiti se u nešto novo i neizvjesno. Vaga je također pokretljiva i živahna, ali manje nagla. Miroljubiva je, staložena i spretna na riječima pa će lako uvjeriti Ovna da nije uvijek u pravu.

Vaga i Rak

Temperamenti i interesi Raka i Vage samo su naizgled srodni. Oba su znaka vrlo osjećajna, streme stabilnom odnosu te dijele strast za ljepotom i luksuzom. No Vaga je površnija i ambicioznija pa je željnija promjena i spremnija na rizik. Rak bi je mogao kočiti, dok će ona njemu izmicati.

Vaga i Vaga

Kada se dvije Vage nađu u ljubavnom odnosu, mogu svima poslužiti kao primjer romantične i uravnotežene veze. Vaga je znak partnerstva, voli biti zaljubljena i obožava umjetnost i modu. Veza je ispunjena romantičnim trenucima provedenim u parku, kazalištu ili galeriji.

Vaga i Jarac

Na prvi pogled ova dva znaka ne mogu biti različitija. Dok je Jarac rezerviran i skroman, Vaga uživa u druženjima i zabavama. Jarac je usredotočen na karijeru i materijalnu sigurnost, dok se Vaga divi estetici, modi i lagodnom životu. Iako im je teško pronaći sličnosti, Vaga i Jarac mogu dobro funkcionirati kao par.

Fiksni znakovi


Vaga i Bik

Njihova zajednička vladarica Venera tjera ih na potragu za užicima. Oboje streme sigurnosti u vezi i zanimaju se za umjetnost, poeziju i kulturu. Mogu puno naučiti jedan od drugoga. Vaga će Biku pomoći uvidjeti da uvijek postoje dvije strane priče, dok će Bik njoj pomoći u prevladavanju neodlučnosti.

Vaga i Lav

Ova dva znaka tvore dobro uravnotežen par. Vaga se uvijek oslanja na šarm i dobre manire, što impulzivni Lav izuzetno cijeni. Ona ujedno umiruje njegovu potrebu za nadmoći i priznanjima. Lav pak nju može naučiti spontanosti te bržem i lakšem donošenju odluka. Ova je veza strastvena i dugotrajna.

Vaga i Škorpion

Ova se veza temelji na sličnim potrebama i očekivanja u odnosu. Vaga je najsretnija kada je u uravnoteženom intimnom odnosu sa snažnim i stabilnim partnerom, dok Škorpion teži seksualnoj i emocionalnoj bliskosti s partnerom. Vagi treba više raznovrsnosti pa je sklonija nevjeri.

Vaga i Vodenjak

Povezani su na intelektualnoj razini i dijele ljubav prema umjetnosti, kulturi i druženjima. Dobro se slažu jer imaju slične potrebe i ne zahtijevaju jedno od drugoga više no što su oboje spremni dati. Oba su znaka vrlo dinamična i zaigrana pa ovaj odnos neće postati zamoran.

Promjenjivi znakovi

Vaga i Blizanci

Uživaju u ljubavnom odnosu temeljenom na intelektualnoj povezanosti i karakternom nadopunjavanju. Veza im je istovremeno stabilna i zabavna. Oboje su mentalno živahni i kada rade zajedno, mogu doći do izvrsnih ideja. A njih će Vaga, za razliku od Blizanaca, zaista provesti u djelo.

Vaga i Djevica

Vaga ima mnoge osobine kojima se Djevica divi. Šarmantna je, zabavna, društvena i inteligentna pa će Djevica brzo izgubiti glavu za njom. No kad shvati da Vaga svoj šarm velikodušno rasipa, Djevici neće dugo trebati da prekine taj odnos. Ova će veza rijetko donijeti sreću partnerima.

Vaga i Strijelac

Mogu biti uspješni prijatelji i ljubavnici. Optimistični su i dobroćudni, a problemi se ne javljaju često. Strijelac može povremeno nehotice povrijediti osjećaje plahe Vage, dok ona ponekad previše pokušava kontrolirati njegove osjećaje. Međutim, oba znaka lako opraštaju i brzo zaboravljaju.

Vaga i Ribe

Ova su dva znaka prilično sukladna i imaju mnoge osobine potrebne za uspješan ljubavni odnos. Kada se Ribe izgube u maštanju, Vaga ih vraća u stvarnost. Ribe uzvraćaju uslugu tako da Vagi pomognu pronaći ljepotu u ljubavi i empatiji. Ovo je iskren odnos koji uspješno povezuje intelekt i osjećaje.