ASTRO KOMPATIBILNOST

S kim će Strijelac pronaći sreću u ljubavi?

01.12.2015 u 10:02

Bionic
Reading

U kojim su znakovima rođeni najbolji, a u kojima najgori ljubavni partneri za Strijelca? Pripadnost zodijačkim znakovima nije jedini astrokriterij slaganja, ali pruža dobru orijentaciju. Pogledajte stoga našu ljestvicu povoljnih, neizvjesnih i nezgodnih partnera za aktualni znak!

POVOLJAN ODNOS

Strijelac i Ovan

Kao partneri funkcioniraju uspješno na gotovo svim razinama i u svim tipovima odnosa. Imaju mnogo energije i žude za doživljavanjem novih i raznolikih iskustava pa će se rijetko dosađivati. Oboje vole putovati, izlaziti i ići u goste, a u kući borave samo kad su bolesni ili ih na to prisili oluja. Mnogi im zavide na ljubavi i razumijevanju.

Strijelac i Lav

Ova ljubavna veza započet će brzo i strastveno. Iako će se početak odnosa činiti gotovo savršenim, povremeno će se pojaviti poneka zapreka. Lavovi su po prirodi odaniji i privrženiji partneru od nemirnih Strijelaca, što dovodi do razmirica. Vrlo se brzo prilagođuju jedno drugome, uživaju u zajedničkim trenucima i imaju iskrene emocije koje će ih vezati na dulje vrijeme.

Strijelac i Blizanci

Oboje vole slobodu i provode sate raspravljajući o raznim aktualnim događanjima. Međusobno se nadahnjuju i ohrabruju u svakoj životnoj situaciji te se uvijek mogu osloniti jedno na drugo. Imaju puno toga zajedničkog, osobito sklonost prema dobrom humoru, a vole zajedno i tulumariti. Da bi veza opstala, oboje će morati prestati provoditi svoju pravdu.

Strijelac i Vodenjak

Imaju mnogo zajedničkoga i istinski uživaju u zajedničkom druženju. Oboje dobro razumiju i cijene potrebu za avanturom te se međusobno stalno podupiru u postizanju sanjarskih, a nerijetko i riskantnih životnih ciljeva. Do razmirica dolazi rijetko i one traju vrlo kratko, što im vezu čini dugoročno stabilnom.

Strijelac i Vaga

Mogu biti uspješni prijatelji i ljubavnici. Optimistični su i dobroćudni, a problemi se ne javljaju često. Strijelac može povremeno nehotice povrijediti osjećaje osjetljive Vage, a ona ponekad previše pokušava kontrolirati njegove osjećaje. Međutim oba znaka lako opraštaju i brzo zaboravljaju.


NEIZVJESTAN ODNOS

Strijelac i Strijelac

Ljubavna veza Strijelaca ispunjena je odličnom zabavom, čestim iznenađenjima i neprestanim smijehom. Njih dvoje uvijek imaju nešto uzbudljivo na dnevnom planu i nikada im nije dosadno. Oboje su vrlo optimistični u životu, ali im nedostaje doza odgovornosti i stabilnosti. Istina im igra vrlo važnu ulogu u životu, što ih čini brutalno iskrenima u svim životnim situacijama.

Strijelac i Jarac

Ovo se dvoje u ljubavni odnos ne upuštaju olako. Karakterno su vrlo različiti, ali se potajno dive jedno drugome na osobinama koje im nedostaju. U početku su vrlo nepovjerljivi jedno prema drugome i trebat će puno vremena da se opuste i usklade ritmove jer Strijelac je ležeran tamo gdje je Jarac ozbiljan i obrnuto.

Strijelac i Rak

Imaju poticajan, ali pomalo zbrkan ljubavni odnos prepun izazova. Strijelci vole iznenađenja i nepredvidljivost dok se Rak osjeća sigurnim jedino u predvidljivoj životnoj atmosferi. Međutim ako oboje odvoje dovoljno vremena i prilagode se jedno drugome, stvorit će neraskidivu vezu ispunjenu ljubavlju i dobrom zabavom.

Strijelac i Škorpion

Moraju si ostaviti dovoljno vremena da se doista upoznaju jer bi njihov odnos u suprotnom mogao završiti nedugo nakon što je počeo. No strpljenje bi im se višestruko isplatilo. Ako optimistični Strijelac uspije utjecati na Škorpiona i privoljeti ga na kontroliranje svoje špijunske sklonosti, oboje će uživati u uzbudljivoj vezi.

NEZGODAN ODNOS

Strijelac i Bik

Imaju različite temperamente, potrebe i poglede na svijet. Bikovi su spori, staloženi i ozbiljni dok su Strijelci brzi, glasni i nestrpljivi te željni neprestane zabave. Iako mnogo toga mogu naučiti jedno od drugoga, u početku će vrlo teško pronaći zajednički jezik. Morali bi razviti snažnu toleranciju da bi se mogli složiti.

Strijelac i Djevica

Ovaj odnos često započinje snažnom privlačnošću i iskricama, no ubrzo dolazi do zastoja jer oboje otkrivaju tempirane bombe. Djevica traži sigurnost i red, a Strijelac slobodu da radi što i kad poželi. Odnos prema novcu također im se ne poklapa, a potrebe za intimnošću javljaju im se u različito vrijeme.

Strijelac i Ribe

Oboje su maštoviti i skloni tražiti ono najbolje u drugima. Ipak, Strijelac ponekad svojom brutalnom iskrenošću može povrijediti osjetljivu Ribu pa povremeno može doći i do sukoba. Njihov odnos može opstati samo ako ukoliko uspiju ostati usredotočeni na pozitivnu stranu svog odnosa i zanemare različitosti u karakteru.