ASTRO KOMPATIBILNOST

S kim će Riba pronaći pravu ljubav?

23.02.2016 u 09:25

Bionic
Reading

U kojim su znakovima rođeni najbolji, a u kojima najgori ljubavni partneri za Ribe? Pripadnost zodijačkim znakovima nije jedini astro-kriterij slaganja, ali pruža dobru orijentaciju. Pogledajte stoga našu ljestvicu povoljnih, neizvjesnih i nezgodnih partnera za vladajući znak Riba

POVOLJAN ODNOS

Ribe i Bik

Bik je snažna ličnost koja svojim zaštitničkim stavom pruža nestabilnoj Ribi sigurnost i oslonac. Također, njegove umjetničke sklonosti nailaze na plodno tlo kod stvaralački nastrojene Ribe. Oboje žude za izgradnjom udobnog ljubavnog gnijezda, u kojemu Biku više treba dodir, a Ribama neopipljivi izrazi romantike.

Ribe i Jarac

Međusobno se privlače i razumiju pa se prilično brzo upuštaju u ljubavnu vezu. Ribe su zadivljene Jarčevim čvrstim karakterom i osjećajem odgovornosti, dok Jarac Ribi pomalo zavidi na prilagodljivosti gotovo svakoj životnoj situaciji. Osim što će ostvariti kvalitetan odnos, postat će i najbolji prijatelji.

Ribe i Rak

Osjetljivi i suosjećajni, tvore čvrst i postojan astrološki par. Račja sklonost pružanju zaštite ugrijat će Ribu, dok će njena sanjivost unijeti u Rakov život romantiku. Oboje su maštoviti, ali na različite načine. Ribe su uspješnije u smišljanju ideja, dok je Rak bolji u njihovom ostvarivanju. Ovo je skladna veza koja može voditi do sretnog braka.

Ribe i Škorpion

Ljubavna veza Riba i Škorpiona sjajan je spoj međusobnog poštovanja i razumijevanja. Oboje imaju istančan uvid u partnerovo srce i um. Škorpion je tajanstven i često zaokupljen svojim mislima, što mnogim drugim znakovima smeta. Međutim, Ribe ga savršeno razumiju, jer i same to povremeno vole činiti.

Ribe i Ribe

Razmatramo li veze istih znakova, spoj dvaju Riba jedna je od uspješnijih. Sposobni su pružiti jedno drugome emocionalno ispunjenje. Zajedno će provesti mnoge sretne, romantične dane uživajući u sanjarenju. Njihov je problem odsustvo smisla za praktičnost i planiranje pa bi se često mogli sudarati s neugodnom stvarnošću.


NEIZVJESTAN ODNOS

Ribe i Djevica

Praktična i organizirana Djevica preuzet će brigu o novcu i ostalim obavezama. S druge strane, smetat će joj Ribino često upadanje u sanjarenje i izbjegavanje ozbiljnih odluka. Veza bi mogla upasti u krizu bude li Djevica ogorčena partnerovom neodgovornošću, ili ako Riba ne uzmogne podnijeti česta partnerova zabadanja.

Ribe i Vaga

Ova su dva znaka prilično kompatibilna i opremljena mnogim osobinama potrebnima za uspješan ljubavni odnos. Kada se Ribe izgube u maštanju, Vaga ih vraća u realnost. Ribe uzvraćaju uslugu tako da Vagi pomognu pronaći ljepotu u ljubavi i empatiji. Ovo je iskren odnos koji uspješno povezuje intelekt i osjećaje.

Ribe i Vodenjak

Trebat će im vremena da se razumiju i prilagode jedno drugome. Povučenoj se Ribi neće svidjeti Vodenjakov dinamičan i površan način života, dok će on njoj zamjerati želju za previše prisnim vezivanjem i gušenjem partnera. Oboje će se morati odricati ako žele da ova veza uspije, a Riba će u to uložiti više truda.

NEZGODAN ODNOS

Ribe i Blizanci

Blizančev humor i pristupačnost privlači Ribe, dok one intrigiraju Blizance tajnovitošću. No, ovaj je spoj nestabilan i lako može puknuti. Ribe teško podnose Blizančevu lakomislenost i nepouzdanost, a Blizance smeta riblja osjećajnost i sanjivost; oni se naprosto žele zabaviti i poći dalje. I jednom i drugom treba čvrsto vodstvo.

Ribe i Ovan

Nježne i putene Ribe privlači Ovnova neobuzdana energija, a njemu laska riblja želja za pružanjem ljubavi. U ovoj će vezi Ovan donositi teške odluke i voditi bitke, dok će Ribe uglavnom pasivno čekati rezultate. Ovnova sklonost prigovaranju i požurivanju te riblji strahovi i predomišljanje trajne su opasnosti za vezu.

Ribe i Lav

Ova je kombinacija poput vatre i vode – elemenata koji se poništavaju pa se ne bi trebali miješati. Riblja sklonost razmišljanju i maštanju umjesto djelovanja živcira Lava, koji smatra Ribe nepredvidljivima i nepouzdanima. One su stidljive, povučene i ranjive, dok je Lav nadmen, drzak i dominantan.

Ribe i Strijelac

Njihov je ljubavni odnos obilježen usponima i padovima. Strijelac grubom iskrenošću može povrijediti osjetljivu Ribu, dok ona njega može frustrirati oklijevanjem i kompliciranjem. Veza može preživjeti ako otrpe različitosti u temperamentu i uspiju ostati usredotočeni na pozitivnu stranu njihovog odnosa.