ASTRO KOMPATIBILNOST

S kim će Rak pronaći istinsku ljubav

02.07.2016 u 09:18

Bionic
Reading

U kojim su znakovima rođeni najbolji, a u kojima najgori ljubavni partneri za Raka? Pripadnost zodijačkim znakovima nije jedini astro-kriterij slaganja, ali pruža dobru orijentaciju. Pogledajte stoga našu ljestvicu povoljnih, neizvjesnih i nezgodnih partnera za vladajući znak Raka

POVOLJAN ODNOS

Rak - Ribe

Osjetljivi i suosjećajni Rak i Ribe tvore čvrst i postojan astrološki par. Ribe će ugrijati račja sklonost pružanju zaštite, a riblja će sanjivost unijeti u njegov život romantičnost za kojom on žudi. Oboje su maštoviti, ali na različite načine. Ribe su uspješnije u smišljanju ideja, dok je Rak bolji u realizaciji. Ovo je skladna veza koja može voditi do sretnog braka.

Rak - Škorpion

Ljubavna veza Škorpiona i Raka često završi brakom. Vrhunski se razumiju te spremno prihvaćaju i toleriraju međusobne mane i vrline. Imaju podjednaka životna očekivanja i kada zajedno postave određeni cilj, malo što im može prepriječiti put. Njihova jaka odlučnost i volja čine ovu vezu neraskidivom.

Rak - Bik

Ovo je u pravilu dobra kombinacija. Oboma treba sigurnost i stabilnost. Toliko su sukladni da svojim jakim stranama jedno drugome krpaju nedostatke. Bik je u stanju razumjeti račju osjetljivost i promjene raspoloženja te strpljivo izgladiti trzavice, ako izbiju. Veza s vremenom postaje sve čvršća i otpornija.

Rak - Djevica

Ovaj odnos temeljit će se na tihom uzajamnom razumijevanju. Rak je romantičan i ranjiv idealist, dok je Djevica postojana, vjerna i čvrsta. Vođena je razumom i intelektom, ali je i osjetljiva. Zajednička im je ljubav prema obiteljskom životu te materijalnom i osjećajnom sigurnošću. Ova će veza opstati ako se Djevica uspije suzdržati od kritiziranja i propitkivanja.

Rak - Jarac

Od samog su početka prilično zadivljeni jedno drugim. Oboje su pouzdani i spremni posvetiti se obavezama koje se od njih očekuju. Njihova je veza jedinstvena, jer oboje posjeduju osobine koje je onaj drugi oduvijek želio imati. No budući da im je način izražavanja drugačiji, u početku može doći do manjih razmirica.


NEIZVJESTAN ODNOS

Rak - Rak

Tjelesno se jako privlače i silno žele jedno drugo zagrliti i zaštititi. No, oboje trpe od naglašene osjetljivosti, što otvara vrata nerazumijevanju i sukobima. U prvi mah shvaćaju tuđe riječi i postupke previše doslovno pa ako im se ne svide dure se ili prigovaraju. Tek naknadno sagledavaju iz razumne perspektive ono što su čuli ili doživjeli.

Rak - Lav

Ovo je prihvatljiv spoj. Snažni je Lav upravo ono što tankoćutnom Raku treba – netko s jakim stabilizirajućim utjecajem. Uz njega se Rak osjeća sigurnije i spokojnije te je sposoban dati sve od sebe u vezi. Ako još bude voljan pružiti Lavu vodeću ulogu u odlučivanju, njihova će veza biti čvrsta i otporna.

Rak - Blizanci

Blizanačka razgovorljivost i sjaj u očima otprve bude zanimanje kod Raka, no njihove su veze u pravilu kratka vijeka. Blizanac je aktivniji i površniji, dok Rak žudi za mirnom lukom i predvidljivim ritmom aktivnosti. Moglo bi mu se činiti da Blizanac stalno nekamo bježi, a ovome da ga Rak zarobljava i guši. Prijateljski im odnos bolje pristaje.

Rak - Vaga

Karakterne osobine i prohtjevi Raka i Vage pristojno se nadopunjuju. Oba su znaka osjećajna (istina, Rak više i dublje), žele siguran, stabilan odnos i uživaju ​​u zajedničkoj strasti za ljepotom i luksuzom. Iako se ovaj odnos može razvijati sporije od drugih, ima izgleda prerasti u kvalitetnu vezu u kojoj će oboje biti sretni.

Rak - Strijelac

Imaju poticajan, ali pomalo zbunjujuć ljubavni odnos prepun izazova. Strijelci vole iznenađenja i nepredvidljivost, dok se Rak osjeća sigurnim jedino u predvidljivoj životnoj atmosferi. Međutim, ako oboje odvoje dovoljno vremena i prilagode se jedno drugome, stvorit će prihvatljivo kvalitetnu vezu.

NEZGODAN ODNOS

Rak - Ovan

U početku će jedno drugo zadiviti različitošću, no prije ili kasnije shvatit će da se manje nadopunjuju, a više sukobljavaju. Dok Ovan srlja, Rak je oprezan i proračunat; Ovan je gotovo uvijek za akciju, dok Rak često želi provoditi mirne večeri kod kuće. Razmirice mogu izbijati oko sitnica, a što je Ovan oštriji, to će se Rak više povlačiti u oklop.

Rak - Vodenjak

Obdareni su vrlo različitim osobinama, koje bi im mogle uzrokovati probleme u bilo kojoj vrsti odnosa. Za Vodenjaka je Rak previše osjećajan i pitom. Rakovi vole mirniji način života pa bi im Vodenjakova nasušna potreba za promjenama i izazovima ubrzo mogla dosaditi. Oboje jedno drugo smatraju iracionalnim.