ASTRO KOMPATIBILNOST

S kim će Jarac pronaći idealnu ljubav?

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 07.04.2017 11:07
  • Objavljeno 04.01.2016 u 19:06
ljubav zima

ljubav zima

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

U kojim su znakovima rođeni najbolji, a u kojima najgori ljubavni partneri za Jarca? Pripadnost zodijačkim znakovima nije jedini astrološki kriterij slaganja, ali pruža dobru orijentaciju. Pogledajte stoga našu ljestvicu povoljnih, neizvjesnih i nezgodnih partnera za aktualni znak

POVOLJAN ODNOS

Jarac i Bik

Najčešće ostvaruju dobar ljubavni odnos. Dovoljno su različiti da bi bili međusobno zanimljivi, a opet dovoljno slični da se slažu oko ciljeva i stavova u životu. Uživaju u zajedničkom druženju i vrlo su promišljeni u svemu što rade. Oboje se međusobno jako cijene te se osjećaju opušteno i sigurno kada su zajedno.

Jarac i Djevica

Vanjštinom i životnim stilom dobro si odgovaraju pa služe kao primjer uspješnog i dobrog para. Između njih postoji jaka tjelesna i duhovna privlačnost, a dodatno ih zbližava sličan stav prema obitelji i materijalnim vrijednostima. Jedino što bi im moglo unijeti razdor u vezu obostrana je sklonost zanovijetanju i zabrinutosti.

Jarac i Škorpion

Kao partneri imat će priliku ne samo uživati u nježnom i kvalitetnom odnosu nego i sazreti kao pojedinci. Isprva će biti pomalo plašljivi pri upuštanju u vezu pa neće odmah razviti potpuno povjerenje. Međutim, vrlo će brzo osjetiti jaku povezanost temeljenu na dubokom razumijevanju.

Jarac i Ribe

Međusobno se privlače i razumiju pa se prilično brzo upuštaju u ljubavnu vezu. Ribe su zadivljene Jarčevim čvrstim karakterom i osjećajem odgovornosti, a Jarac Ribi pomalo zavidi na prilagodljivosti gotovo svakoj životnoj situaciji. Osim što će ostvariti kvalitetan odnos, postat će i najbolji prijatelji.


NEIZVJESTAN ODNOS

Jarac i Jarac

Budući da imaju vrlo sličnu osobnost i životne ciljeve, ljubavna veza između dva Jarca može uspjeti, iako će povremeno trpjeti od monotonije. Oboje su vrlo stabilni, odgovorni i spremni jedno drugome u svakome trenutku pružiti podršku. Izvrsno se razumiju i rijetko se sukobljavaju oko bitnih stvari.

Jarac i Rak

Otpočetka prilično cijene jedno drugo. Oboje su pouzdani i spremni posvetiti se obavezama koje se od njih očekuju. Njihova je veza jedinstvena jer oboje posjeduju osobine koje je onaj drugi oduvijek želio imati. No budući da im je način izražavanja drugačiji, u početku može doći do manjih razmirica.

Jarac i Blizanci

Njihova veza bit će istovremeno očaravajuća i izazovna. Blizanci imaju živahniju narav i izoštren smisao za humor, a Jarac je ozbiljan i čvrsto usredotočen na ispunjavanje obaveza. U početku im je teško prilagoditi se jedno drugome, no ako si daju prilike, shvatit će koliko se dobro međusobno nadopunjuju.

Jarac i Vaga

Na prvi pogled ova dva znaka ne mogu biti različitija. Jarac je rezerviran i skroman, a ona uživa u druženjima i zabavama. Vagu impresioniraju estetika, moda i lagodan život, a Jarac je usredotočen na karijeru i priznanja. Iako im je teško pronaći sličnosti, međusobno se dive pa mogu dobro funkcionirati kao par.

Jarac i Vodenjak

U ovoj vezi do izražaja dolaze razlike u temperamentu koje jedno drugom izazivaju i simpatiju i otpor. U ponašanju Jarca gotovo nikada nema iznenađenja, za razliku od Vodenjaka, koji voli šokirati i učiniti nešto posve neočekivano. Zbog različitih načina razmišljanja i osjećajnih dubina često dolazi do zastoja u komunikaciji.

Jarac i Strijelac

Ne upuštaju se olako u ljubavni odnos. U početku su vrlo nepovjerljivi jedno prema drugome i trebat će puno vremena da se opuste i usklade ritmove. Jer, Strijelac je ležeran tamo gdje je Jarac ozbiljan i obrnuto. Karakterno su vrlo različiti, ali potajno jedno drugome zavide na osobinama koje im nedostaju.

NEZGODAN ODNOS

Jarac i Lav

Na prvi pogled, imaju posve oprečne osobnosti i različite ciljeve u životu. Lav će Jarca smatrati neuzbudljivim i neizražajnim, dok će ovaj Lava doživjeti uobraženim i sklonim pretjerivanju. Ipak, mogu će se međusobno privući i upustiti u vezu. Jarac će zavoljeti Lavovu vedrinu i živahnost, dok će njega oboriti s nogu Jarčev osebujan humor.

Jarac i Ovan

Imaju različite temperamente i poglede na život, a nesporazumi se svakodnevno javljaju u odnosu. Ovan smatra Jarca sporim i dosadnim, a Jarac Ovna budalastim i brzopletim. Njihova veza može biti i zabavno i traumatično iskustvo jer od oboje zahtijeva duboke prilagodbe.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!