VALENTINOVO U GRADU

S Elvisom na Zrinjevcu mogu se vjenčati i istospolni parovi

Mario Kovač

Mario Kovač

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Ako želite brzo vjenčanje s Elvisom, ne morate letjeti u Las Vegas, samo dođite danas u 19 sati na Zrinjevac i želja će vam biti ostvarena

Turistička zajednica grada Zagreba na Valentinovo organizira vjenčanja kod Elvisa na Zrinjevcu za sve zaljubljene, tako da će se među naći i istospolni parovi, što je za Queer.hr potvrdio i Mario Kovač koji će imati ulogu Elvisa.

'Prošle godine vjenčali su se neki žensko-ženski kod mene', rekao je Mario za Queer.hr te dodao da su neki od tih parova poželjeli obnoviti zavjete.

Parovi će na Zrinjevcu dobiti prstenje te vjenčanice i smokinge, što su kazališni kostimi koji se navuku preko odjeće. Veseli mladenci imat će i službenog fotografa koji će ih fotografirati ispred kartonske pozadine sa slikom Las Vegasa, a svi će dobiti potvrdu o sklopljenom braku.

Svi koji se žele vjenčati trebaju doći u 19 sati na Zrinjevac, a oni koji ove godine nemaju mladoženju ili mladu, mogu svoju ljubavnu želju objesiti na Drvo zaljubljenih i nadati se da će im se ljubavna želja i ostvariti. Posjetite Valentinovo na Zrinjevcu i budite posve opijeni ljubavlju.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!