ANA STRIZIĆ

RTL-ova voditeljica više ne krije vezu s Milanovićem

14.11.2016 u 19:58

Bionic
Reading

RTL-ova voditeljica više ne krije svoju vezu s bratom bivšeg premijera Zorana Milanovića, Krešimirom, a dokaz tomu su i zajedničke fotografije koje objavljuje na svojem profilu na Instagramu. Par je nedavno bio i na romantičnom putovanju po Portugalu i Španjolskoj

Za nedavnog romantičnog putovanja u Portugal i Španjolsku voditeljica RTL-ovih sportskih vijesti Ana Strizić tek je jednom fotografijom dala naslutiti da se nalazi ondje u društvu voljenog muškarca. Ipak, oni koji ne znaju da je Ana u vezi s bratom bivšeg premijera Zorana Milanovića, Krešimirom, na osnovi fotografije to ne mogu ni zaključiti jer je muškarac na njoj okrenut leđima i fotografiran iz daljine dok ulazi u ocean.

Ipak, posljednjih dana i to se promijenilo, a Anin profil na Instagramu prepun je fotografija zaljubljenog para koji ovih dana slavi godišnjicu veze. Pod jednom od fotografija, na kojoj je Ana obavila rukama Milanovićev vrat, voditeljica je napisala: 'Kakva godina. Hvala K❤', i time jasno dala do znanja koliko je zaljubljena i sretna u vezi s Krešimirom Milanovićem.

RTL-ova voditeljica nedavno je bila i na estetskoj operaciji nosa, no o tome, iako je razlika vidljiva, ne želi govoriti.

Kakva godina. Hvala K❤

A photo posted by Ana Strizić (@anastrizic) on

'Kakva godina. Hvala ti K', napisala je ispod fotografije Ana Strizić

A photo posted by Ana Strizić (@anastrizic) on

Ljubavna veza Ane Strizić i Krešimira Milanovića traje već godinu dana

Borba sa oceanom:)

A photo posted by Ana Strizić (@anastrizic) on

Fotografija iz Portugala, na kojoj je Milanović snimljen sleđa, da bi nakon povratka u Zagreb Ana počela stavljati njihove zajedničke fotografije

#nomakeupday

A photo posted by Ana Strizić (@anastrizic) on