ŠTO AKO

Romantična komedija za ljetne dane

12.08.2014 u 14:41

Bionic
Reading

Ako ne znate što biste kad vani bude prevruće ili je kiša, evo prijedloga što gledati

'What if / Što ako' premijerno je prikazan u Sundanceu, a imao je puno jači i papreniji naziv 'F word', no zbog dvosmislenosti naziva i konzervativnosti američkog teritorija, taj je povučen iz upotrebe i ostao je 'dosadni' ' Što ako'.

Film otvara neke zanimljive teme koje su oduvijek mučile puk - poput one je li moguće prijateljstvo s povlasticama odnosno je li moguć seks bez romantičnih pobuda? 'Što ako' u hrvatskim kinima od 14. kolovoza!

Glavne uloge tumače nekadašnji Harry Potter Daniel Radcliffe i Zoe Kazan. Radcliffe je Wallace, previše puta opečeni nesvršeni student medicine koji se pak zaljubljuje u animatoricu Chantry koja već ima dečka. I tu nastaje zamka. Mogu li oni prevladati svoju neospornu kemiju i ostati najbolji prijatelji i postavlja pitanje što ako je naš najbolji prijatelj zapravo naš par iz snova.

Film koji je mješavina komedija 'Kad je Harry sreo Sally', 'Prijatelja s povlasticama', '500 dana ljeta' i 'Samo seksa' donosi i neočekivane obrate i žanrovsku osvježenu smjesu spomenutih naslova.

'Ljupko iznenađenje nepregledne rom-kom močvare!'
Kurt Loder
Reason Online

'Neosporna i neodoljiva kemija dvoje glavnih glumaca.'
Peter Travers
Rolling Stone
Top Critic IconTop Critic

Žanr komedija, drama, romantika
Trajanje 102 min.
Zemlja Irska / Kanada
Redatelj Michael Dowse
Uloge Daniel Radcliffe, Zoe Kazan, Oona Chaplin, Adam Driver