KORAK DO OLTARA

Romansa u Tokiju: Zaručila se oskarovka Brie Larson

11.05.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Američka glumica i pjevačica, ovogodišnja dobitnica Oscara za najbolju žensku ulogu u filmu 'Room', otkrila je kako ju je u ožujku tijekom putovanja u Japan zaprosio njezin dečko glazbenik Alex Greenwald s kojim je već tri godine u vezi. U svakom svom govoru zahvale za osvojenu nagradu 26-godišnja glumica nikad nije izostavila ime svog dečka

Ovu će godinu Brie Larson pamtiti isključivo po lijepu. Naime, nakon osvojenih svih najprestižnijih filmskih nagrada koje joj  je donijela uloga napaćene majke u drami 'Room' dogodio joj se i jedan važan korak u privatnom životu. Nakon tri godine velike ljubavne priče s američkim glazbenikom Alexom Grenwaldom (36) zaručila se prije dva mjeseca. Glumica je otkrila kako je prosidba pala u Tokiju.

Tijekom svog govora zahvale na Oscarima uzbuđena Brie prvo je zahvalila svom dečku koji joj je podrška od prvih dana njihove veze 2013. Američki mediji pisali su o njima kao o najvećoj romansi ovogodišnjih Oscara. Upoznao ih je zajednički prijatelj, glumac i gitarist benda Phantom Planet Jason Schwartzman, u kojem je Greenwald nekad bio pjevač.

Larson je u svojim tinejdžerskim danima bila glazbena zvijezda u SAD-u, no kasnije se više usredotočila na glumu i na tom polju brzo doživjela vrhunac na koji neki glumci čekaju godinama. Svoj prvi Oscar osvojila je s 26 godina.

A photo posted by Brie (@brielarson) on