RAZDVAJA IH VRIJEME

Robertu Pattinsonu u divljini nedostaje Kristen

07.02.2013 u 07:29

Bionic
Reading

Robert Pattinson trenutačno je zaokupljen snimanjem novog filma 'The Rover' u Australiji, ali nije toliko preokupiran da ne iskazuje svojoj djevojci Kristen Stewart koliko mu nedostaje

Iako se nadao da će im razdvojenost dobro doći te da će na miru moći razmisliti o kvaliteti svoje veze, došlo je do kontraefekta – naime, holivudska zvijezda i miljenik teen publike samo se osjetio usamljenim i čeznutljivim za djevojkom koja ge je prije nekoliko mjeseci prevarila s redateljem Rupertom Sandersom

I dok filmska ekipa sve više ulazi u predjele australijske divljine, tankoćutni Robert sve više i više tone u predjele neželjene introspekcije i tuge.

Njegovu usamljenost dodatno potiče nametnuta izolacija, budući da su zbog potreba snimanja zatvorene ceste oko seta te glumci zaklonjeni od pogleda znatiželjnih mještana.

'Vremenska razlika između Los Angelesa i Adelaidea, gdje Robert snima, jest 18 i pol sati, tako da Robert i Kristen imaju poteškoća u održavanju komunikacije i redovitih razgovora. On obično započinje radni dan kad je ona već zauzeta obavezama i obratno. A on nije najvještiji u slanju poruka ili općenito iniciranju razgovora, objasnio je izvor blizak paru.

Nadajmo se da se Kristen neće početi osjećati zapostavljenom i ponovno pronaći utjehu u zagrljaju starijeg muškarca.