SPEKTAKL NA MAKSIMIRU

Robbie Williams u Zagrebu psovao i zavodio djevojke

14.08.2013 u 01:49

  • +11

Robbie Williams - spektakl u Maksimiru

Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov

Bionic
Reading

Robbie Williams konačno je posjetio u Zagreb u sklopu turneje 'Take the Crown', a njegov nastup nije razočarao - naprotiv!

Ni kiša, a ni osjetan pad temperature nisu uspjeli pokvariti koncertni spektakl Robbieja Williamsa na zagrebačkom Maksimiru. U maniri pravog showmana Robbie je doslovno doletio među publiku s vrha pozornice te je odmah na početku pokazao u kojem će se smjeru razvijati večer.

Publika se zapalila već na prvoj pjesmi 'Let me entertain you', a atmosferu je do usijanja doveo pozdrav zvijezde večeri: 'Ja sam jeb… Robbie Williams! Dobra večer, Zagrebe!' Već je time poznati glazbenik uspostavio sjajan odnos s publikom koji je trajao sve do kraja gotovo dvoipolsatnog spektakla.

Unatoč tomu što se Robbie konačno smirio u privatnom životu, na pozornici je još uvijek pravi zločesti dečko koji bez problema ubire simpatije na svakom koraku. Upravo zahvaljujući tom dječačkom šarmu, ali i sposobnosti šale na vlastiti i tuđi račun, Robbie je bez imalo muke zaveo više od 35 tisuća ljudi na zagrebačkom Maksimiru.

Na opće oduševljenje publike, Robbie je oponašao Beyonce, trčao je s hrvatskom zastavom, poljubio je u usta muškarca iz pratećeg benda, 21-godišnju Zagrepčanku odveo je u krevet na pozornici, a apsolutni delirij je nastao kada je pokazao da je naučio i nešto hrvatskoga: 'Ja imam veliki k…c!' Uz njegove zaigrane dosjetke, show su upotpunili i šareni konfeti, vatromet, kao i voda koja je sukljala iz usta velike Robbiejeve biste koja se cijelo vrijeme nalazila negdje na pozornici.

Publika je uglas pjevala Robbiejeve starije i nove hitove poput 'Me and my monkey', 'Millenium' te 'Candy'. Glazbeno vrlo emotivni trenuci nastali su nakon bisa kada je Robbie izveo neke od svojih najvećih hitova – 'Feel', 'She's the one' i 'Angels'. Uz komplimente zagrebačkoj publici, Robbie je koncert završio obećanjem da će se vratiti u Hrvatsku. Dok se to ne dogodi, hrvatskoj publici ostaju uspomene na veličanstveni show i karizmu šarmantnog 39-godišnjeg Britanca.