POTVRĐEN DOLAZAK

Robbie Williams 13. kolovoza u Maksimiru

22.02.2013 u 12:02

Bionic
Reading

U petak je na presici Adria Entertainmenta potvrđen dolazak jedne od najvećih glazbenih zvijezda današnjice – Robbieja Williamsa

Robbie Williams zapjevat će na maksimirskom stadionu 13. kolovoza. Slavni pjevač stiže u Zagreb u sklopu turneje 'Take the Crown' kojom promovira hvaljeni istoimeni album. Albumom i turnejom Robbie, shodno naslovu, pokušava ponovno preuzeti krunu najznačajnijeg pop izvođača današnjice.

Kako je koncert u Zagrebu jedini u regiji, organizatori očekuju veliki interes fanova, a o eventualnom drugom koncertu razmišljat će ovisno o brzini prodaje ulaznica.


Presica na kojoj je potvrđen dolazak Robbieja Williamsa

Kad smo kod ulaznica, pretprodaja za članove fan kluba putem službene web stranice počinje 27. veljače u 10 sati, a završava isti dan u ponoć. Redovita prodaja započinje 28. veljače na svim prodajnim mjestima sustava Eventim te online.

Cijene ulaznica su sljedeće:
LOŽA – 1.199 kuna
FAN PIT – 759 kuna
ZAPAD DOLJE – 559 kuna
ZAPAD GORE, ISTOK – 459 kuna
STAJANJE – 399 kuna
SJEVER DOLJE – 359 kuna
SJEVER GORE – 259 kuna


Predizvođač Robbieju Williamsu, kao i na ostatku turneje, bit će 29-godišnji engleski pjevač Olly Murs koji je postao zvijezda nakon nastupa u glazbenom reality šouu 'X Factor' 2009. godine.

Dodajmo još da se na presici našao i gradonačelnik Milan Bandić, koji je rekao kako se ne razumije previše u glazbu i neće puno pričati, no da ga veseli da će Robbie otpjevati i starije hitove poput 'Anđeli'.