NE DA SE SMESTI

Rob zaprosi Kristen i po nekoliko puta tjedno

23.04.2010 u 11:00

Bionic
Reading

Iako oboje opovrgavaju napise da njihova veza ide u ozbiljnom smjeru, Robert Pattinson, kažu dobro upućeni izvori, toliko je zagrijan za Kristen Stewart da je nekoliko puta tjedno zaprosi

Kristen (20) i Robert (23), trenutačno najpopularniji filmski par, kodnoga imena Robsten, svoj odnos pokušavaju držati daleko od medijske pozornosti, no uvijek ispliva neka sočna zanimljivost iz njihova privatnog života. Prema nekim izvorima, Robert stalno prosi Kristen.

'On ju je zaprosio već bezbroj puta, a ona ga je svaki put odbila. No Rob ne odustaje. Strpljivo će čekati da ona konačno pristane', rekao je taj izvor.

No kako kažu prijatelji mladog para, Kristen se sada malo ipak omekšala.

'Kristen je na početku bila vrlo suzdržana, no sad shvaća da su stvoreni jedno za drugo. Mislimo da Rob neće morati puno čekati da Kristen kaže 'da'', rekao je taj dobro upućeni izvor dodajući da su njih dvoje kao stvoreni jedno za drugo.

Nedavno se pak pojavila informacija da je Robertu za oko zapela Leighton Meester, glumica iz TV serije 'Tračerica', no to je navodno bio samo plod novinarske mašte.