DEKANOVA NAGRADA

Renata Sopek: Budim se u pet ujutro i učim

10.03.2015 u 15:44

Bionic
Reading

Televizijska voditeljica ozbiljno je shvatila svoje fakultetske obveze pa je danas ponosna vlasnica Dekanove nagrade koja se dodjeljuje najuspješnijim studentima na preddiplomskom i diplomskom studiju

Da uvijek treba raditi na sebi, zna Renata Sopek (35) koja je upravo proglašena najboljom studenticom na Edward Bernays - prvoj Visokoj školi za komunikacijski menadžment.

Televizijska voditeljica i trenerica fitnesa priznanje je dobila za prvu godinu na smjeru Mediji i kultura društva, a na svoj je uspjeh jako ponosna.

'Studiram ono što sam oduvijek htjela i kad radite ono što volite, vide se i rezultati. Ništa mi ne pada teško! Redovna sam na predavanjima koja su uglavnom navečer. Aktivna sam na nastavi pa većinu toga zapamtim. Inače, rano ustajem, pa se tako već oko pet sati znam primiti knjige i učiti gradivo', rekla nam je Renata koja ne namjerava stati samo na tri godine studija, već planira završiti svih pet godina fakulteta.


Renata Sopek

Prije ovog studija, grijala je studentske klupe na zagrebačkom Pravnom fakultetu gdje je stigla do treće godine, no kako je to gradivo nije pretjerano zanimalo, s pravom se odlučila pozdraviti.