TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Reakcija Tajči iz Amerike: 'Filip Dizdar je dobar pjevač!'

31.10.2016 u 15:13

Bionic
Reading

Filip Dizdar se u sinoćnjem showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' transformirao u nekadašnju tinejdžersku zvijezdu Tatjanu Cameron Tajči koja ga je gledala u Americi. Prepuna dojmova, nije odoljela ne prokomentirati na svom profilu na Facebooku njegovu imitaciju

'Znam da ovo možda izgleda nekako čudno, ali Filip Dizdar je, zapravo, vrlo dobar pjevač / tekstopisac i umjetnik. Upoznala sam ga prije nekoliko godina kada smo zajedno radili foto editorijal (stvarno mi se sviđa jer je svestran i ne boji se raditi različite vrste poslova). Večeras je bio transformiran u mene, iz jedne od mojih hit pjesama iz 1990. godine, za popularni televizijski show u Hrvatskoj. Bila je to dobra zabava', komentirala je Tajči na svom profilu na Facebooku.

Jedna od najvećih pop zvijezda ranih 90-ih na vrhuncu slave je Hrvatsku zamijenila životom u SAD-u. Bio je to šok za njezine fanove i ekipu s kojom je radila. Danas u Americi sa svojim suprugom Mathewom Cameronom radi na televizijskom showu 'Waking up in America'.

Tajči je oduševljena Filipovom izvedbom

Tajči u video spotu 'Smokvica':