IKONA EUROPSKOG ZVUKA

Rasprodan koncert Zaz!

09.03.2012 u 13:03

Bionic
Reading

Francuska pjevačica i kantautorica Zaz proslavila se hitom 'Je Veux', no s vremenom su i ostale pjesme s albuma, poput La Fee, La Long de La Route, Les Passants, osvojile radijski eter i publiku

Isabelle Geoffroy, poznatija kao Zaz, svojom glazbom osvojila je svijet, ali i hrvatsku publiku, što dokazuje informacija da je njezin zagrebački koncert rasprodan. Zaz je u manje od dvije godine postala ikonom današnjeg europskog zvuka, njezin koncert u Zagrebu rasprodan je u točno četiri tjedna, a prodaja njezina dva albuma svakim danom je sve veća.

Francuska pjevačica i kantautorica proslavila se hitom 'Je Veux', no s vremenom su i ostale pjesme s albuma, poput La Fee, La Long de La Route, Les Passants osvojile radijski eter i publiku. Glazbeni miks jazza, šansone i gipsy swinga uz jedinstven glas osigurao joj je obožavatelje diljem svijeta, i to različitog profila, od djece do starijih, od repera do jazzera.

Glazbeni počeci Zaz obilježeni su pjevanjem po pariškim ulicama, dok u proljeće 2010. godine konačno privlači pažnju kritike i publike te postaje internacionalni hit.
Nakon što je studijski album 'Zaz' pokorio ljestvice prodaje i u našoj zemlji, Zaz se našla u društvu najprodavanijih izvođača poput Adele, 2Cellos, Lady Gage, a ona sama postala je najbolji francuski izvozni proizvod te svojevrsna ambasadorica francuske kulture i jezika. Nakon odličnog uspjeha prvog albuma, nedavno je izašao i live album s bogate koncertne turneje pod nazivom 'Sans Tsu Tsou'.

ZAZ