NAGRADNJAČA

Radio Luksemburg u Aquariusu

16.03.2012 u 09:05

Bionic
Reading

Svi oni koji su se prethodnih mjeseci raspitivali o nastupima i svirkama Radio Luksemburga u Zagrebu, napokon dolaze na svoje! Prvi zagrebački koncert Radio Luksemburga održat će se u Aquariusu u petak, 23. ožujka i otvara priliku svim obožavateljima njihove glazbe da bend i njihove pjesme dožive u punom sjaju. A mi vam ovom prilikom poklanjamo 2x2 ulaznice.

Radio Luksemburg će ovaj koncert iskoristiti kako bi pokazali da su svirke uživo ono što im najbolje leži, a da hitovi koji su osvojili radijski i televizijski eter zvuče još bolje u live izdanju.

Također, koncert će poslužiti i kao promocija nedavno izdanog albuma prvijenca 'Radio Luksemburg u boji' koji će publika u Aquariusu moći kupiti po sniženoj cijeni.

Bendu će se na pozornici pridružiti i gost albuma, popularni Davorin Bogović, a najavljuju se i gosti iznenađenja.

Radio Luksemburg se predstavio široj publici pjesmama 'Idu dani', na kojoj je gostovao Davorin Bogović, a publiku, glazbene urednike i obožavatelje osvojili su izvrsno prihvaćenim hit singlom 'Ako nemam te' koji je na Youtube preslušan više od pola milijuna puta! Sličan uspjeh u radijskom eteru ponovio je treći singl 'Tvoje boje', a kao pripremu za koncert, osim navedenih, preporučujemo i četvrti singl Radio Luksemburga, pjesmu 'Kad sam te poljubio'.

Radio Luksemburg predvodi sjajni vokalist Nikola Marjanović, autorski dio glazbe i teksta potpisuje Zoran Beloša-Beli, gitarist i član banda, dok aranžmane potpisuje Srđan Sekulović-Skansi. Ostale članove banda Radio Luksemburg čine još i Vladimir Bjelica na bubnjevima, Damir Detić na bas gitari, Ante Gudelj na klavijaturama i Zoran Drlić Zoka na gitari.

Po dvije ulaznice osvojili su:

Leo Jerkić
Izabela Kranjčec