KAO PREDGRUPA

Punčke nastupaju s Queens Of The Stone Age

19.05.2014 u 09:49

Bionic
Reading

Grupa Punčke dobila je poziv za nastup s Queens Of The Stone Age u Ljubljani upravo u trenutku kad objavljuju svoj novi videospot 'Srce'

Možda i najveća čast za djevojke posljednjih mjeseci je poziv skupine Queens Of The Stone Age da im otvore koncert na ljubjanskim Križankama u ponedjeljak, 9. lipnja. Jedan od najvećih svjetskih rock bandova posljednjih desetak godina na velikoj je svetskoj turneji, a da im nastupe kao support u Ljubljani odabrali su upravo Punčke. Poziv QOTSA stigao je u trenutku kad bend novi singl s njihovog hvaljenog albuma 'Sunčano s povremenom naoblakom', onaj za pjesmu 'Srce', dobiva svoj sjajan videospot. Sniman u Zagrebu početkom travnja pod redateljskom palicom Vanje Vascarca, 'Srce' je već četvrti video za singlove s prvijenca sve popularnije trojke iz Vinkovaca i Novske.

Novi video svoju premijeru dobiva u izrazito intenzivnom period za Punčke, kada se bend spremna za proljeće i ljeto prepuno svirki po cijeloj regiji. Prva takva je već idući ponedjeljak 26. svibnja, kada će pozornicu na Gričevanju podijeliti s beogradskim Repetitorom.

Punčke na koncertima:

26.05. Gričevanje – Zagreb
06.06. Sisak – Željezara Festival
07.06. Novska
09.06. Ljubljana - Križanke
04.07. Podroom - Čakovec
05.07. Indirekt festival – Umag
26.07. SARS festival – Sinj
02.08. Hvar – Tam Tam festival
07.08. Čitluk – Evergreen festival