HR TOP 40

Psihomodo pop i 'Donna' ponovno prvi

10.12.2013 u 14:05

Bionic
Reading

Najnoviji singl Psihomodo popa ponovno je dospio na sami vrh službene nacionalne liste radijskih singlova, HR TOP 40. U prvom tjednu prosinca sustav PlayKontrol je registrirao kako je pjesma 'Donna' bila najemitiranija i najčešći odabir radijskih urednika na 80 radijskih postaja

U prvih deset i dalje su s nama: Massimo - 'Suze nam stale na put', Jelena Rozga – 'Cirkus', Sinovi Ravnice & Colonia – 'Ljubavnici', Buđenje – 'Ispod tvog kaputa', Elemental – 'Prokleta ljubav', Boa feat. Massimo – 'Pravo vrijeme', Tonči Huljić & Madre Badessa – 'Che Guevara i Manistra u suvo'. Veliki pomak, a time i ulazak u najslušanijih deset zabilježila je grupa Detour s pjesmom 'Snijeg' koja se s 23. popela na visoko 5. mjesto. Pjesma 'Neka se živi' koju izvodi Davor Radolfi & Ritmo Loco sa 17. mjesta popela se na broj 9. i tako ušla u top 10.

Detour - 'Snijeg'

I ovaj tjedan nije nedostajalo noviteta, pa su tako novi ulaz zapisali: na 14. mjestu Alka Vuica s pjesmom 'Alkina kafana', osam mjesta niže, na poziciji 22 Franka Batelić slavi ljubav u pjesmi naziva 'Ljubav je', na broju 25. djevojke iz grupe Meritas predstavljaju svoj novi singl naziva 'S tobom tišina', a 35. mjesto rezervirano je za Leteći odred koji romatinčno priznaje 'Volim te još'.

Potpunu listu HR TOP 40 za 49. tjedan 2013. pogledajte i poslušajte ovdje