SEVEN THAT SPELLS

Psihodelična rock mašina ponovno u Tvornici kulture

10.12.2015 u 16:44

Bionic
Reading

Točno godinu dana nakon rasprodanog koncerta u Velikom pogonu Tvornice kulture psihodelična rock mašina Seven That Spells vraća se na mjesto svog najvećeg zagrebačkog nastupa

Ovogodišnji koncert, u subotu 19. prosinca, proći će u znaku reizdanja albuma 'Superautobahn' koji se po prvi put može naći na vinilu. Album je originalno objavljen u kolovozu 2012., a sad ga je na ploči, u limitiranom izdanju od 500 primjeraka, objavio ugledni njemački label Sulatron. Svojevrsno zagrijavanje za Tvornicu Seveni su odradili na turneji po Švicarskoj i Njemačkoj nazvanoj 'When We Switch Our Amps On The Cities Go Dark'. Na ukupno šest datuma, od 13. do 18. studenog, bend je obišao Jenu, Munchen, Luzern, Wurzburg, Berlin i Hannover, a društvo im je pravio jednako bučni rotterdamski trio The Machine.

Grupa i dalje priprema novi materijal koji će biti objavljen tijekom 2016. godine, a na kojem će svirati legendary Blake Fleming, bivši član Mars Volte. Smjer u kojem se kreću dali su nagovjestiti nedavno puštenim kratkim teaserom. Album će nositi naziv 'Omega'.

U međuvremenu se na YouTubeu pojavio epski 18-minutni video za pjesmu 'IO' s posljednjeg albuma 'The Death And Resurrection Of Krautrock: IO' kojeg su za bend složili fanovi iz Srbije.

Ulaznice u pretprodaji iznose 35 kuna, dok će na dan koncerta koštati 50 kuna

Službena prodajna mjesta

 Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
 Aquarius CD shop, Varšavska 1
 Dirty Old Shop, Tratinska 18
entrio.hr