CALVIN HARRIS

Prvo je zaveo Taylor Swift, a potom Jennifer Lopez!

16.09.2016 u 09:45

Bionic
Reading

Više nego što je Calvinova bivša cura Taylor Swift iznenadila javnost romansom s britanskim glumcem Tomom Hiddlestonom, koja je bila kratka daha, Harris je pak visoko podigao obrve svojim obožavateljima tajnom vezom s Jennifer Lopez. Naime, američki i britanski mediji raspisali su se kako su Lopez i slavni DJ već neko vrijeme zajedno, a Harris je bio i na njezinoj rođendanskoj proslavi

Ako je vjerovati svjetskim medijima Calvin Harris (32) i Jennifer Lopez (47) novi su par na glazbenoj sceni. Harris je prije tri mjeseca prekinuo s Taylor Swift, a Lopez krajem kolovoza vezu s mlađahnim Casperom Smartom s kojim je bila pet godina. Zanosna Jenny 15 godina starija je od Calvina, no kad je ona u pitanju, mlađi partneri njezina su opsesija.

Vijest je za mnoge Calvinove obožavatelje bila veliko iznenađenje, no da nešto ima između njega i J.Lo, moglo se naslutiti i na njezinoj rođendanskoj proslavi u srpnju kad je sa zabave objavio video njihova zajedničkog plesa. Slavni Škot bio je godinu dana u vezi s Ritom Orom, nakon toga godinu danas s Taylor, a sad je na red došla treća pjevačica.

'Želim postati najbolji glazbeni producent i skladatelj današnjice', rekao je jednom Harris, a uz malu pomoć zgodnih slavnih žena kraj sebe, put do tamo bit će još kraći i slađi.

Happy birthday Jennifer Lopez, legendary icon - and your show in Vegas is next level

A video posted by Calvin Harris (@calvinharris) on