BLAĆE NE MOŽE SAMA

Promjene na RTL-u: Stižu nova lica!

16.01.2015 u 15:38

Bionic
Reading

Uz već dobro nam poznate voditelje, na RTL-u ćemo uskoro gledati neka nova lica

S dolaskom novog šefa RTL-a Henninga Tewesa u ovoj je televizijskoj kući došlo do određenih promjena, a on između ostalog želi osvježiti ponudu lica koja nam se svakodnevno smješkaju s ove dalekovidnice. Iako nam iz njihovih odnosa s javnošću to nisu potvrdili, saznajemo kako je nedavno unutar televizije održana interna audicija za novog voditelja jedne od emisija Informativnog programa. Ta je odluka donesena jer dosadašnja urednica i voditeljica Ana Brdarić Boljat trenutno čuva drugu trudnoću, a na ekranu su ostali Tomislav Jelinčić, Igor Bobić i Amela Čilić koji će i dalje donositi najnovije vijesti iz zemlje i svijeta.

Novo se lice bira i kad su u pitanju zabavni sadržaji, a iz Krapinske 45 na audiciju pozivaju sve one koji su simpatični, šarmantni, duhoviti, brzi na jeziku i nemaju tremu pred kamerama. Ova odluka i ne iznenađuje toliko s obzirom da je jedno od njihovih zaštitnih lica Antonija Blaće, koja je gotovo postala sinonim kad se govori o RTL-u, a tu je i neizostavni Davor Dretar Drele. Od sudjelovanja u 'Big Brotheru', Šibenčanka Blaće vodila je gotovo sve značajnije projekte, poput showa koji ju je proslavio, 'Fear Factora', 'Večere za 5', 'Survivora', 'Hrvatska traži zvijezdu', 'Tog se nitko nije sjetio', 'Tri, dva, jedan, kuhaj' i ostalih. Trenutno je angažirana na 'Bingu' s Miroslavom Škorom, a u proljeće će preuzeti palicu regionalnog 'X Factora', pa se na televizijskim forumima piše kako doslovno iskače iz paštete. S druge pak strane, RTL ostalim voditeljicama poput Antonije Stupar Jurkin, Edite Misirić ili Marijane Batinić nikad nije ni dao priliku da se iskažu u nekim velikim projektima uživo, pa je lako moguće da ćemo novo lice gledati upravo u jednom takvom showu.

363363,361161,363282,360445
Glasnogovornica RTL-a Nataša Roksandić za tportal je kazala kako još uvijek ne postoji konkretan projekt u kojem ćemo gledati pobjednika audicije, kao i to da se ona neće prikazivati na televiziji, kao što je to prije dvanaest godina bio slučaj sa 'Story Super Novom' na Novoj TV. 'U ovom trenutku postoji određeni broj projekata koje spremamo gledateljima, stoga smo odlučili napraviti prvi otvoreni kasting za voditelje i dati priliku, kako mladim, tako i nešto starijim osobama. Educirat ćemo ih tijekom godine i s njima raditi kako bismo ih što kvalitetnije pripremili za ono što ih čeka', rekla nam je Nataša Roksandić.