'BATTLESHIP'

Procurio prvi isječak Rihannina filma

07.04.2012 u 14:35

Bionic
Reading

Pjevačica Rihanna neadvno se prvi put okušala kao glumica te je dobila ulogu u filmu 'Battleship', tako da ćemo je uskoro moći gledati i na velikom platnu. Premda se na internetu mogu već pronaći foršpani za ovaj znanstveno-fantastični film, sada je procurio i prvi isječak

U svojoj prvoj filmskoj ulozi u znanstveno-fantastičnom filmu 'Battleship', Rihanna je zaigrala uz bok glumcima Liamu Neesonu i Alexanderu Skarsgardu ('True Blood') te Brooklyn Deker, a riječ je o filmu snimljenom prema klasičnoj stolnoj igri.

'Battleship' je film prepun akcije, a sama glumica nedavno je izjavila da ju je uloga u tom filmu oslobodila svih strahova. Rihanna je u filmu utjelovila borbenu djevojku koja pokušava spasiti planet. 'Ja sam definitivno borac i zato sam se lako mogla identificirati s ulogom.

Raikes koju glumim čvrsta je i snažna, a povezivanje s njom mi je pomoglo da se oslobodim svih strahova', rekla je Rihanna u nedavnom intervjuu za magazin More, nadodajući da je na setu snimanja filma vladala odlična atmosfera te da je jako puno toga naučila o samoj sebi.

Isječak iz filma koji je procurio na internetu pokazuje sam početak filma i to trenutak kada izvanzemaljci napadnu američku vojnu bazu, a ovaj podvodni SF režirao je Peter Berg.