NOVI DOKAZI

Procurila snimka rastrojenog i pijanog Deppa

17.08.2016 u 09:53

Bionic
Reading

Razvod braka Johnnyja Depa i Amber Heard iz dana u dan postaje sve ružniji, a u medijima se pojavila i snimka koja bi možda mogla na sudu poslužiti kao dokaz da slavni glumac zaista jest nasilan

Nakon samo petnaest mjeseci braka Amber Heard je podnijela zahtjev za razvod od supruga Johnnyja Deppa, optuživši ga za psihičko i fizičko maltretiranje te nasilje. No ubrzo se dogodio 'obrat' te su se pojavile informacije da ni glumica nije baš nevina te da je prije sedam godina bila uhićena upravo zbog obiteljskog nasilja prema tadašnjoj partnerici. Potom je Heard podastrla fotografije na kojima su vidljive modrice po njezinu tijelu kada ju je krajem svibnja Depp pogodio Iphoneom u lice, a sada se pojavila i snimka, koju je napravila sama glumica.

Na snimci je vidljivo da je vidno alkoholizirani Depp u rastrojenom stanju. Nabija kuhinjskim elementima, hoda gore dolje po kuhinji, potom toči vino u čašu, a Amber ga pita je li od jutra popio sve vino iz boce. U tom trenutku glumac dodatno podivlja kada shvati da ga supruga potajice snima mobitelom. Sve te navode na sudu je potvrdila i susjeda slavnog para, no još uvijek nije sigurno hoće li sud prihvatiti ovu video snimku kao dokaz.


Naime, na snimci je vidljivo kako je materijal 'rezan' i 'uređivan', a osim toga Depp je sniman bez njegova znanja, pa da bi snimka bila valjani dokaz, on bi to trebao dopustiti. Par trenutno očekuje suđenje, a Depp je navodno pozvao čak 21 svjedoka koji će potvrditi njegove tvrdnje kako Amber Heard laže, a među njima će se naći i policajci koji će potvrditi da joj nije nanio nikakve ozljede. Navodno postoji i neka fotografija, o kojoj se ne zna ništa, osim da postoji i da će biti pokazana na suđenju, no ni ona ne ide u prilog glumici.


Na posljednjim fotografijama Amber Heard ponovno su vidljive masnice po rukama

Najveću potporu Depp dobiva od svoje djece koju je dobio u braku s Vanessom Paradise, osobito kćeri Lily-Rose koja je i putem svog Instagram profila objasnila svima da je njezin otac divan, a ne takav kakvim se u posljednje vrijeme prikazuje.

Liliy-Rose Depp na Instagram profilu je napisala da je njezin otac Johnny Depp divna osoba
Objavila je i isječke iz novina koji demantiraju optužbe Amber Heard