POZIV AUTORIMA

Prijavite svoj dokumentarac na Liburnia Film Festival

08.05.2013 u 08:01

Bionic
Reading

Liburnia Film Festival poziva autore i producente da prijave svoje dokumentarne filmove

Organizatori 11. Liburnia Film Festivala pozivaju autore i producente dokumentarnih filmova iz Hrvatske da prijave svoje radove na natječaj za sudjelovanje na 11. izdanju festivala hrvatskog dokumentarnog filma. Festival koji će se održati od 28. do 31. kolovoza 2013. u lučici u Ičićima kraj Opatije.

Za sudjelovanje u konkurenciji festivala prihvatljivi su svi dokumentarni filmovi završeni u 2012. ili 2013. bez obzira na trajanje i tehniku snimanja, a nastali su u proizvodnji hrvatske produkcijske kuće ili hrvatskog autora. U obzir dolaze i koprodukcijski filmovi kojima je Hrvatska najkasnije druga produkcijska zemlja u nizu.

Natječaj je otvoren do 31. svibnja 2013., a sve detalje potražite na www.liburniafilmfestival.com

U 2013. LFF uvodi dvije značajne novosti. Uz tradicionalne nagrade za najbolji film i nagrade publike od 11. izdanja festivala žiri će nagraditi i najboljeg redatelja, snimatelja, montažera i majstora zvuka, a bit će izabran i Najbolji regionalni film, što obuhvaća naslove iz Primorsko-goranske, Istarske i Ličko-senjske županije.

Liburnia Film festival organiziraju Delta iz Rijeke i Restart iz Zagreba u suradnji s riječkim Filmaktivom i Festivalom Opatija.