'THE VOICE'

Prijateljstvo Mahira i Dine jače od dvoboja, Nina i Martina briljirale

14.03.2015 u 22:17

Bionic
Reading

Voditelji showa 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske' u ringu su večeras podigli posljednjih šest ruku kandidata koji od iduće subote nastavljaju svoju borbu u live emisijama

Prvi dvoboj večeri otvorile su Maja Škiljević i Kristina Boban iz Tonyjevog tima s pjesmom 'Read All About It' Emeli Sande. Od svojih kandidatkinja Tony je zahtijevao potpuno prenošenje energije, a 'vokalna tučnjava' u ringu završila je u korist Splićanke Kristine kojoj su i ostali mentori dali svoj glas.

Nakon energičnog dvoboja Zagrepčanke i Splićanke, na red je došao prijateljski rock dvojac iz Dečakovog tima. Za Mahira Kapetanovića i Dinu Purića, Dečak je odabrao pjesmu 'Hodala je pola metra iznad zemlje' Kojota, a dvoboj je prošao s dojmljivim scenskim nastupom, nabijenim energijom i mladenačkim zanosom. Nakon savjetovanja s timskim pomagačima, Dečak se naposljetku odlučio za Mahira. 'Nisam izgubio, imam prijatelja za život', izjavio je kandidat Dino nakon Dečakove finalne odluke te je uspio izmamiti suzu voditeljici Ivi Šulentić

Za šansonijerku Anu Opačak i rokericu Zdravku Damjanović, Indira je odabrala pjesmu 'Bleeding Love' britanske pjevačice Leone Lewis kako bi djevojkama osigurala neutralan pop teren za dobivanje jednakih šansi u dvoboju. Žanrovski odmak naposljetku se pokazao kao uspješno položen ispit za Anu koja nastavlja svoju borbu za najljepši glas Hrvatske.

Emocijama nabijena pjesma 'Say Something' Christine Aguilere i benda A Great Big World, pripala je Martini Milošević i Nini Kraljić iz Jacquesovog tima. Emotivne i suzama obilježene probe pretvorile su se u nastup jednakog intenziteta. 'Ovo je bio svjetski nastup', prokomentirao je Dečak, a Jacques se naposljetku odlučio za kandidatkinju Ninu koja ga je oduševila svojom nadnaravnom izvedbom.

Dvoboj u sentiš maniri Tony je pripremio za posljednja dva kandidata iz tima - Bojana Aleksovskog i Alena Bičevića. Izvedbom pjesme 'Wonderful Tonight' Michaela Bublea, Bojan i Alen osvojili su publiku, kao i mentore, podjednako se složivši s Tonyjevom odlukom o daljnjem natjecanju kandidata Alena Bičevića, koji je nastup u ringu odradio nijansu uvjerljivije.

Posljednji dvoboj večeri i osiguravanje prolaska u idući krug natjecanja, pripalo je muškom dvojcu iz Indirina tima. Karlo Cvetković i Sven Pfeifer ciklus dvoboja završili su izvedbom Aviciijevog hitaWake Me Up'. Od dvojice mangupa, prema riječima Indire, prolaz u daljnji tijek natjecanja osigurao je Sven Pfeifer

Nakon večerašnje četvrte emisije dvoboja showa 'The Voice', iduće subote nas očekuje prva live emisija u kojoj će preostali kandidati biti još korak bliže tituli 'Najljepšeg glasa Hrvatske'.