'IZBAVI NAS OD ZLA'

Preseksi Olivia Munn u nadnaravnom trileru

26.06.2014 u 12:18

Bionic
Reading

Glumica Olivia Munn koja će za tjedan dana napuniti 34 godine trenutno je jedna od najatraktivnijih i najtraženijih holivudskih glumica. Olivia Munn kino publici vjerojatno je najpoznatija po ulogama u komediji 'Savršeni spoj' i spektaklu 'Iron Man 2' dok će ju televizijska publika vrlo lako prepoznati kao jednog od najzanimljivijih likova televizijske serije 'Uredništvo' ('The Newsroom'). Za točno dva tjedna (od 10. srpnja) hrvatska publika moći će ju gledati u kinima u nadnaravnom trileru 'Izbavi nas od zla' u kojem Munn glumi uz bok (našem) Ericu Banni

Osim što se bavi glumom, Olivia je i manekenka, komičarka te autorica knjige 'Suck It, Wonder Woman' u kojoj, između ostalog, opisuje kako je prošlo snimanje za Playboy koje je obavila u veljači 2007. godine. Što se ljubavnog života tiče, Munn se do sada nalazila u vezi s redateljem Brettom Ratnerom ('Gas do daske'), pjevačem Justinom Timberlakeom, hokejašem Bradom Richardsom te glumcima Bryanom Greenbergom ('Veza bez obveza'), Chrisom Pineom ('Zvjezdane staze'), Matthewom Morrisonom (TV-serija 'Glee') i Joelom Kinnamanom ('Robocop'). Trenutno se nalazi u vezi s američkim nogometašem Aaronom Rodgersom

'Prije ovog filma nisam vjerovala u nadnaravno', izjavila je Olivia Munn tijekom snimanja filma 'Izbavi nas od zla'. 'Međutim, nakon što sam pogledala stvarne snimke egzorcizma obavljene u njujorškoj policijskoj postaji, promijenila sam mišljenje i sada čvrsto vjerujem da je neobjašnjivo zlo prisutno u današnjem društvu'.

U filmu 'Izbavi nas od zla', policajac iz New Yorka Ralph Sarchie (Eric Bana), boreći se s osobnim problemima koji uključuju njegovu suprugu (Olivia Munn), započinje istraživati seriju degutantnih i neobjašnjivih zločina. Uskoro udružuje snage s nekonvencionalnim svećenikom (Edgar Ramirez) - koji zna dosta o ritualima egzorcizma – kako bi se zajedničkim snagama borili protiv zastrašujućih demonskih pojava koje teroriziraju njihov grad. Film 'Izbavi nas od zla' inspiriran je knjigom autora Ralpha Sarchieja u kojoj je detektiv opisao stvarne slučajeve na kojima je radio tijekom svoje karijere.

Ovaj nadnaravni triler snimljen prema istinitim događajima u domaća kina dolazi u četvrtak, 10. srpnja, a do tada pogledajte najnoviju kino najavu za film.



338892,338658,336573,335195