HOLIVUDSKA LJEPOTICA

Prepoznajete li ovu slavnu glumicu postaranu za 50 godina?

20.11.2015 u 06:50

Bionic
Reading

Milla Jovovich dobro se zabavlja na setu novog filma 'Resident Evil: The Final Chapter', posebno kad je riječ o maskiranju. Sijeda kosa i lice puno bora za Alice, njezin lik u filmu, nastajali su čak pet sati, a glumica je fotografiju nakon fantastične transformacije objavila na društvenim mrežama

Zvijezda holivudskih filmova i slavni supermodel ukrajinskog podrijetla trenutno se nalazi u Južnoafričkoj Republici, u kojoj snima šesti nastavak popularnog američkog horora čija je radnja temeljena na istoimenom serijalu videoigara.

Najavila je da će objaviti još fotografija sa snimanja te seksi autoportret koji nije za one slaba srca. 'Za sve one koji misle da će ovako izgledati kraj filma, to neće biti tako', napisala je Milla pored fotografije na kojoj izgleda kao starica.

Prošli tjedan 39-godišnja glumica je objavila fotografiju sa snimanja s krvavom bočicom i napisala: 'Ovo je moj novi parfem - Blood and Guts.'

Film 'Resident Evil: The Final Chapter' režira njezin suprug, 50-godišnji Britanac Paul W.S. Anderson. Par se upoznao 2002. upravo na snimanju filma 'Resident Evil', a prvo dijete, kćer Ever Gabo, dobili su 2007, da bi se dvije godine poslije i vjenčali. U travnju ove godine Milla je rodila i drugu djevojčicu nazvanu Dashiel Edon.


Milla Jovovich sa suprugom i djecom